Zoeken
  1. boeken
  2. How Big Things Get Done.

How Big Things Get Done. boek PDF

Geschreven door Bent Flyvbjerg

Dit boek direct kopen via deze link.

How Big Things Get Done. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek How Big Things Get Done. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van How Big Things Get Done.:

Hoe grote dingen gedaan krijgen is een inspirerend boek. De titel spreekt voor zichzelf en stelt de lezer in staat om te begrijpen dat de inhoud krachtige verhalen bevat over hoe mensen grote dingen hebben gedaan - soms in slechts een paar maanden. Denk maar eens aan de Empire State Building, die in slechts tweeëntwintig maanden veranderde van een schets in de juweel van de skyline van New York. Of hoe de iPod van Apple in slechts elf maanden tijd uit een project met slechts een werknemer ontwikkeld werd tot een product dat gelanceerd kon worden. Het boek gaat veel dieper dan alleen deze twee verhalen en laat de lezer kennismaken met een verscheidenheid aan grote successen. Van de opkomst van Silicon Valley tot de kunst van het managen van een project, de lezer krijgt een uniek perspectief op hoe dit allemaal tot stand gebracht kan worden. Elk hoofdstuk bevat ook tips en adviezen over hoe je het meeste uit je eigen projecten kunt halen.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Crown Publishing Group, Division of Random House Inc

EAN-Code

9780593239513

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van How Big Things Get Done. door Bent Flyvbjerg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt How Big Things Get Done. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van How Big Things Get Done. onder EAN-code 9780593239513 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Psychologie Managementboeken Architectuur Besluitvorming Ruimtelijke ordening Stedelijke planning Boeken

How Big Things Get Done. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als How Big Things Get Done. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de How Big Things Get Done. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor How Big Things Get Done. in grote mate positief.

How Big Things Get Done. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de How Big Things Get Done. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van How Big Things Get Done. te kopen.

Het boek How Big Things Get Done. onder EAN code 9780593239513  is geschreven door: Bent Flyvbjerg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van How Big Things Get Done. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van How Big Things Get Done. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van How Big Things Get Done. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van How Big Things Get Done. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van How Big Things Get Done.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van How Big Things Get Done. aanbieden. De PDF-versie van How Big Things Get Done. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00