Zoek
  1. boeken
  2. How Brands Grow.

How Brands Grow. boek PDF

Geschreven door Byron Sharp

Dit boek direct kopen via deze link.

How Brands Grow. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek How Brands Grow. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van How Brands Grow.:

Het boek How Brands Grow biedt een unieke kijk op de groei van merken door middel van decennialange onderzoeken. De wetten die in dit boek worden gepresenteerd, zijn getest en bewezen in verschillende omstandigheden, tijden en landen. De kracht van dit boek is dat het theorieën en modellen presenteert die stevig gefundeerd zijn. Veel moderne marketingtheorieën kunnen niet standhouden bij de wetenschappelijke bewijzen die How Brands Grow presenteert. Het boek is geschreven voor marketeers, zodat ze hun merken kunnen helpen groeien. Het biedt een inzichtelijk overzicht van vele onderwerpen binnen marketing, met bewezen wetten, modellen en strategieën die helpen om klantenloyaliteit te vergroten en om meer verkopen te genereren. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de vraag hoe je je merk kunt laten groeien ten opzichte van concurrenten en hoe je klanten kunt binden door middel van prijsstrategieën.

Aantal pagina's

246

Taal

Engels

Uitgever

Oxford University Press Australia

EAN-Code

9780195573565

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van How Brands Grow. door Byron Sharp gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt How Brands Grow. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van How Brands Grow. onder EAN-code 9780195573565 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Sales & Marketing Boeken

How Brands Grow. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als How Brands Grow. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de How Brands Grow. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor How Brands Grow. in grote mate positief.

How Brands Grow. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de How Brands Grow. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van How Brands Grow. te kopen.

Het boek How Brands Grow. onder EAN code 9780195573565  is geschreven door: Byron Sharp.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van How Brands Grow. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van How Brands Grow. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van How Brands Grow. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van How Brands Grow. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van How Brands Grow.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van How Brands Grow. aanbieden. De PDF-versie van How Brands Grow. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00