Zoek
  1. boeken
  2. How Emotions Are Made.

How Emotions Are Made. boek PDF

Geschreven door Lisa Feldman Barrett

Dit boek direct kopen via deze link.

How Emotions Are Made. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek How Emotions Are Made. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van How Emotions Are Made.:

"Hoe Emoties Gemaakt Worden deed wat alle grote boeken doen. Het nam een onderwerp waarvan ik dacht dat ik het begreep en draaide mijn begrip helemaal om - Malcolm Gladwell. Wanneer je angstig, boos, gelukkig of verrast voelt, wat gebeurt er dan echt in je? Veel wetenschappers geloven dat emoties voortkomen uit een specifiek deel van de hersenen, afgezet door de wereld om ons heen. De opwinding van het zien van een oude vriend, de angst om iemand die we liefhebben te verliezen - elk van deze sensaties lijkt automatisch en oncontroleerbaar bij ons op te komen, en uit te drukken op ons gezicht en in ons gedrag, ons mee te voeren in de ervaring. Deze begrip van emotie bestaat sinds Plato. Maar wat als het fout is? In Hoe Emoties Gemaakt Worden trekt pionier psycholoog en neuroloog Lisa Feldman Barrett de nieuwste wetenschappelijke bewijzen aan om te laten zien dat onze gevoelens over emoties dramatisch, zelfs gevaarlijk, verouderd zijn - en dat we daar de prijs voor betalen. Emoties zijn niet universeel voorgeprogrammeerd in onze hersenen en lichamen; in plaats daarvan zijn het psychologische ervaringen die elk van ons bouwt." Hoewel de basisprincipes van emoties al eeuwenlang hetzelfde zijn, geeft How Emotions Are Made een geheel nieuw perspectief op deze onderwerp. In plaats van dat gevoelens een instinctief proces zijn, verklaart het boek dat ze worden gecreëerd door onze hersenen, gebaseerd op ons verleden. Ons lichaam geeft automatisch een reactie af, maar het zijn onze hersenen die vervolgens de ervaring verwerken en bepalen welke emotie er naar boven komt. Dit boek verkent ook hoe emoties zich ontwikkelen en ons leven kunnen beïnvloeden. Met behulp van wetenschappelijk bewijs, verhelderende verhalen en persoonlijke ervaringen, geeft How Emotions Are Made ons een nieuwe kijk op hoe emoties werken.

Aantal pagina's

448

Taal

Engels

Uitgever

Pan Books

EAN-Code

9781509837526

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van How Emotions Are Made. door Lisa Feldman Barrett gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt How Emotions Are Made. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van How Emotions Are Made. onder EAN-code 9781509837526 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Cognitieve psychologie Emoties Biologie Hersenen Populair wetenschappelijk Boeken

How Emotions Are Made. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als How Emotions Are Made. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de How Emotions Are Made. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor How Emotions Are Made. in grote mate positief.

How Emotions Are Made. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de How Emotions Are Made. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van How Emotions Are Made. te kopen.

Het boek How Emotions Are Made. onder EAN code 9781509837526  is geschreven door: Lisa Feldman Barrett.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van How Emotions Are Made. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van How Emotions Are Made. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van How Emotions Are Made. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van How Emotions Are Made. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van How Emotions Are Made.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van How Emotions Are Made. aanbieden. De PDF-versie van How Emotions Are Made. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00