Zoek
  1. boeken
  2. Human Compatible.

Human Compatible. boek PDF

Geschreven door Stuart Russell

Dit boek direct kopen via deze link.

Human Compatible. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Human Compatible. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Human Compatible.:

Product beschrijving: De BBC Reith-docent 2021 noemt het 'Het meest belangrijke boek dat ik in een lange tijd heb gelezen': Daniel Kahneman; 'Een must-read' Max Tegmark; 'Het boek waar we allemaal op hebben gewacht' Sam Harris. Mensen dromen van superintelligente machines. Maar wat gebeurt er als we het echt voor elkaar krijgen? Het creëren van superieure intelligentie zou het grootste evenement in de menselijke geschiedenis zijn. Helaas, volgens de meest vooraanstaande expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, kan het ook het laatste zijn. In dit baanbrekende boek stelt Stuart Russell waarom hij zijn eigen discipline beschouwt als een existentiële bedreiging voor de mensheid en hoe we de koers kunnen veranderen voordat het te laat is. Met briljante en heldere proza legt hij uit hoe AI echt werkt en zijn enorme vermogen om ons leven te verbeteren - en waarom we nooit de controle over machines mogen verliezen die krachtiger zijn dan wij. Russell betoogt dat we de ergste bedreigingen kunnen vermijden door de fundamenten van AI opnieuw vorm te geven om ervoor te zorgen dat machines onze doelen nastreven, niet de hunne. Profound, urgent en visionair, Human Compatible is het enige boek dat iedereen moet lezen om de toekomst die eraan komt te begrijpen.

Aantal pagina's

352

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780141987507

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Human Compatible. door Stuart Russell gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Human Compatible. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Human Compatible. onder EAN-code 9780141987507 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Technologie & Bouwkunde Computers & Informatica Computertechnologie Sociale & Ethische kwesties Wetenschap algemeen Kunstmatige intelligentie Vooruitzichten & Prognoses Impact op de samenleving Boeken

Human Compatible. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Human Compatible. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Human Compatible. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Human Compatible. in grote mate positief.

Human Compatible. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Human Compatible. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Human Compatible. te kopen.

Het boek Human Compatible. onder EAN code 9780141987507  is geschreven door: Stuart Russell.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Human Compatible. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Human Compatible. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Human Compatible. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Human Compatible. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Human Compatible.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Human Compatible. aanbieden. De PDF-versie van Human Compatible. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00