Zoek

Ik ga leven boek PDF

Geschreven door Lale Gül

Dit boek direct kopen via deze link

Ik ga leven boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Ik ga leven over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Ik ga leven :

‘Muziek mag niet, daten is verboden, het hebben van vrienden van het andere geslacht is onwettig, je leuk kleden en opmaken is ongepast, ’s avonds buiten zijn is niet geoorloofd, “vieze, immorele” films en series kijken is onaanvaardbaar (en dan bedoel ik geen porno, gewoon een film waarin wordt gezoend), het vieren van verjaardagen of andere heidense feestdagen mag niet, werken met mannen kan niet en ook uitgaan en feesten op festivals is verboden.’ Opgroeien in een streng islamitisch gezin betekent voor Büsra dingen stiekem doen. Stiekem make-up en sieraden dragen, laat thuiskomen, met jongens afspreken en alcohol serveren in een restaurant. Maar het betekent vooral: voortdurend vragen stellen. ‘Moet ik leven als een kamerplant? Moet ik in een huwelijk treden waar alle seks uit is geramd nog voordat het begonnen is, omdat mijn verwekkers een volstrekt humorloze, bloedeloze en Koranvaste lul voor mij hebben uitgekozen? En dan veranderen in een broedkip zoals alle vrouwen om me heen? En de rest van mijn bestaan op die manier slijten? Is dat waarvoor ik leef? Is God dan blij met mijn tragedie?’ In een ongekend eerlijk relaas onderzoekt Büsra met veel humor de grenzen van haar geloof en de gemeenschap waar ze in opgroeit. Als er iemand geen blad voor de mond neemt, is het Büsra wel. Lale Gül (1997, Kolenkitbuurt, Amsterdam) studeert Nederlands aan de VU. Tot haar zeventiende ging ze in het weekend naar een Koranschool van Stichting Milli Görüş. In haar autobiografische debuutroman Ik ga leven betwist ze alles wat ze daar geleerd heeft en meer. ‘Zeer grappig geschreven.’ Arnon Grunberg ‘Een moedig boek dat lof verdient.’ Özcan Akyol ‘Een geheel eigen stijl, bitter-geestig en ongegeneerd.’ Kees ’t Hart

Aantal pagina’s

296

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789044646887


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Ik ga leven door Lale Gül gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Ik ga leven downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Ik ga leven onder EAN-code 9789044646887 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Ik ga leven recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Ik ga leven kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Ik ga leven recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Ik ga leven in grote mate positief.

Ik ga leven is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Ik ga leven PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Ik ga leven te kopen.

Het boek Ik ga leven onder EAN code 9789044646887  is geschreven door: Lale Gül.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Ik ga leven downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Ik ga leven ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Ik ga leven beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Ik ga leven direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Ik ga leven ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Ik ga leven aanbieden. De PDF-versie van Ik ga leven kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00