Zoek
  1. boeken
  2. Ik (k)en mijn ikken.

Ik (k)en mijn ikken. boek PDF

Geschreven door Karin Brugman

Dit boek direct kopen via deze link.

Ik (k)en mijn ikken. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Ik (k)en mijn ikken. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Ik (k)en mijn ikken.:

Met dit boek nodigt het auteursteam je uit op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Het boek creëert een kader waarin je meer begrip krijgt voor jouw verschillende ikken. Het maakt je bewust van de verschillende facetten van jouw persoonlijkheid, waarmee je beter om kunt gaan. Ook wordt er dieper ingegaan op de Voice Dialogue, een techniek die helpt bij het herkennen en integreren van verschillende delen van de persoon. Het boek bevat verschillende manieren om deze techniek toe te passen, waardoor je beter in staat bent om je emoties te managen, je denken te sturen en betere beslissingen te maken. Door dit boek leer je een veelzijdiger beeld van jezelf te vormen. Je leert jouw gevoelens en motivaties beter te begrijpen en je krijgt meer inzicht in je gedrag en waarom je soms dingen doet die niet stroken met je doelstellingen. Het boek is een krachtig hulpmiddel om je persoonlijke ontwikkeling verder te laten gaan.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462723153

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Ik (k)en mijn ikken. door Karin Brugman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Ik (k)en mijn ikken. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Ik (k)en mijn ikken. onder EAN-code 9789462723153 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Populaire psychologie Boeken

Ik (k)en mijn ikken. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Ik (k)en mijn ikken. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Ik (k)en mijn ikken. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Ik (k)en mijn ikken. in grote mate positief.

Ik (k)en mijn ikken. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Ik (k)en mijn ikken. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Ik (k)en mijn ikken. te kopen.

Het boek Ik (k)en mijn ikken. onder EAN code 9789462723153  is geschreven door: Karin Brugman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Ik (k)en mijn ikken. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Ik (k)en mijn ikken. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Ik (k)en mijn ikken. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Ik (k)en mijn ikken. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Ik (k)en mijn ikken.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Ik (k)en mijn ikken. aanbieden. De PDF-versie van Ik (k)en mijn ikken. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00