Zoek
  1. boeken
  2. Ik leer anders.

Ik leer anders. boek PDF

Geschreven door Agnes Oosterveen-Hess

Dit boek direct kopen via deze link.

Ik leer anders. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Ik leer anders. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Ik leer anders.:

Met het praktische werkboek Ik leer anders krijgen leerlingen van basisschool met leerproblemen, zoals dyslexie, ADHD of ADD, een manier om de lesstof op een visuele manier te begrijpen. Uit het werkboek komt meer naar voren dan alleen de lesstof. Er is een test beschikbaar waarmee leerlingen kunnen achterhalen of ze een beelddenker zijn; deze test staat op de website www.ikleeranders.nl. De voordelen van het werkboek Ik leer anders zijn direct merkbaar. Zo kunnen leerlingen met een taalprobleem woorden foutloos spellen, zowel van voor naar achter als van achter naar voor. Dit komt doordat de leerling de woorden als woordbeelden ziet. Het werkboek biedt leerlingen een manier om lesstof op een visuele manier te begrijpen, waardoor ze voldoendes kunnen halen. Dit werkboek wordt doorgewerkt door een leerling, begeleid door een ouder, coach of leerkracht. Met het praktische werkboek Ik leer anders bieden we leerlingen met leerproblemen een manier om de lesstof op een visuele manier te begrijpen. De test op www.ikleeranders.nl geeft direct resultaat en leerlingen kunnen, met de juiste begeleiding, foutloos woorden spellen. Zo kunnen deze leerlingen direct voldoendes halen en hun potentieel optimaal benutten.

Aantal pagina's

60

Taal

Nederlands

Uitgever

Ik Leer Anders, Uitgeverij

EAN-Code

9789081613514

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Ik leer anders. door Agnes Oosterveen-Hess gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Ik leer anders. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Ik leer anders. onder EAN-code 9789081613514 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Kinderboeken Educatieve uitgaven Weten & Leren Boeken

Ik leer anders. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Ik leer anders. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Ik leer anders. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Ik leer anders. in grote mate positief.

Ik leer anders. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Ik leer anders. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Ik leer anders. te kopen.

Het boek Ik leer anders. onder EAN code 9789081613514  is geschreven door: Agnes Oosterveen-Hess.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Ik leer anders. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Ik leer anders. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Ik leer anders. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Ik leer anders. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Ik leer anders.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Ik leer anders. aanbieden. De PDF-versie van Ik leer anders. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00