Zoek
  1. boeken
  2. Ik wou dat ik twee hondjes was.

Ik wou dat ik twee hondjes was. boek PDF

Geschreven door Aranka Reeuwijk-Willems

Dit boek direct kopen via deze link.

Ik wou dat ik twee hondjes was. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Ik wou dat ik twee hondjes was. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Ik wou dat ik twee hondjes was.:

Dit boek, "Ik wou dat ik twee hondjes was", is een openhartig verhaal over het verlies van een tweelingbroer of -zus. De auteur vertelt haar eigen levensverhaal en verhalen van acht anderen die dit trauma hebben meegemaakt. Het verhaal voert je mee naar een zoektocht naar de oorsprong van gevoelens van leegte en gemis, gepaard met onbewuste schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar heelheid. Deel twee van dit boek biedt veel achtergrondinformatie over het fenomeen alleengeboren tweelingen en bevat oefeningen die je kunt gebruiken om zelf aan de slag te gaan. Hiermee kun je je eigen verhaal verwerken en je verlies verwerken. Daarnaast krijg je ook inzicht in hoe je kunt omgaan met de emoties, de schuldgevoelens en de onvervulde verlangens die komen kijken bij het verlies van een tweelingbroer of -zus. Dit boek biedt je een kans om te helen en het verlies te verwerken.

Aantal pagina's

216

Taal

Nederlands

Uitgever

Abc Distributie

EAN-Code

9789082192209

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Ik wou dat ik twee hondjes was. door Aranka Reeuwijk-Willems gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Ik wou dat ik twee hondjes was. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Ik wou dat ik twee hondjes was. onder EAN-code 9789082192209 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Populaire psychologie Boeken

Ik wou dat ik twee hondjes was. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Ik wou dat ik twee hondjes was. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Ik wou dat ik twee hondjes was. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Ik wou dat ik twee hondjes was. in grote mate positief.

Ik wou dat ik twee hondjes was. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Ik wou dat ik twee hondjes was. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Ik wou dat ik twee hondjes was. te kopen.

Het boek Ik wou dat ik twee hondjes was. onder EAN code 9789082192209  is geschreven door: Aranka Reeuwijk-Willems.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Ik wou dat ik twee hondjes was. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Ik wou dat ik twee hondjes was. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Ik wou dat ik twee hondjes was. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Ik wou dat ik twee hondjes was. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Ik wou dat ik twee hondjes was.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Ik wou dat ik twee hondjes was. aanbieden. De PDF-versie van Ik wou dat ik twee hondjes was. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00