Zoek
  1. boeken
  2. Immune.

Immune. boek PDF

Geschreven door Philipp Dettmer

Dit boek direct kopen via deze link.

Immune. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Immune. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Immune.:

Immune is een prachtig geïllustreerde diepgaande inleiding over het immuunsysteem dat je nooit meer hetzelfde zal denken over je lichaam. Deze boeiende uitgave is gecreëerd door de populaire YouTube-kanaal Kurzgesagt - In a Nutshell. Het boek wordt alom geprezen door lezers en auteurs; zo noemt John Green, #1 New York Times bestseller auteur van The Fault in Our Stars, het boek "een werkelijk briljante inleiding in het enorme systeem van het menselijk lichaam om infecties en andere bedreigingen te bestrijden". Tim Urban, de maker van Wait But Why, voegt toe dat het boek "leest alsof het een boeiend sciencefiction verhaal is, een heerlijke traktatie voor de nieuwsgierige lezer". Stel je eens voor dat je wakker wordt met stroeve keel en hoofdpijn. Terwijl je de kinderen klaar maakt voor school en jezelf aankleedt, is er een episch gevecht aan de gang, net onder je huid. Miljoenen vechten en sterven voor jou terwijl je je kop thee drinkt en de deur uitgaat. Wat is je immuunsysteem precies? Immune is een fascinerende tocht in de wereld van het immuunsysteem en de verdedigingsmechanismen die je lichaam gebruikt om te beschermen tegen infecties en andere gezondheidsproblemen. Leer hoe je je immuunsysteem kunt versterken en wat je kunt doen om ziektes te voorkomen.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Hodder & Stoughton

EAN-Code

9781529360684

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Immune. door Philipp Dettmer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Immune. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Immune. onder EAN-code 9781529360684 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Klinische & Interne geneeskunde Biologie Ziekten & Aandoeningen Menselijk lichaam Populair wetenschappelijk Besmettelijke ziekten Immunologie Boeken

Immune. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Immune. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Immune. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Immune. in grote mate positief.

Immune. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Immune. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Immune. te kopen.

Het boek Immune. onder EAN code 9781529360684  is geschreven door: Philipp Dettmer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Immune. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Immune. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Immune. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Immune. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Immune.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Immune. aanbieden. De PDF-versie van Immune. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00