Zoek
  1. boeken
  2. Immuno-psychiatrie.

Immuno-psychiatrie. boek PDF

Geschreven door Hemmo A. Drexhage

Dit boek direct kopen via deze link.

Immuno-psychiatrie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Immuno-psychiatrie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Immuno-psychiatrie.:

Product naam: Immuno-psychiatrie. Productbeschrijving: Psychiatrische aandoeningen hebben een enorme impact op het leven van mensen. In dit boek worden deze aandoeningen, zoals ernstige depressie, bipolaire stoornis, schizofrenie en autisme, geanalyseerd vanuit het perspectief van de immuno-psychiatrie. Deze nieuwe wetenschap wordt in Nederland geïntroduceerd en bevat unieke inzichten over de relatie tussen het immuunsysteem en het brein. Auteur Hemmo Drexhage neemt de lezer mee in zijn zoektocht naar deze verbinding en legt uit hoe stress invloed heeft op de samenwerking tussen het immuunsysteem, het brein en het hormonaal systeem. Ook geeft hij aanwijzingen voor hoe we deze samenwerking kunnen herstellen. Daarnaast bevat het boek ook "life-style" en opvoedtips die kunnen helpen bij het verlichten van psychiatrisch lijden. Dit boek biedt inzichten en leert de lezer hoe psychiatrische ziekten kunnen worden behandeld door middel van een goede balans tussen het immuunsysteem, het brein en het hormonaal systeem.

Aantal pagina's

208

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp

EAN-Code

9789085602286

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Immuno-psychiatrie. door Hemmo A. Drexhage gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Immuno-psychiatrie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Immuno-psychiatrie. onder EAN-code 9789085602286 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Geneeskunde & Verpleging Klinische & Interne geneeskunde Specialistische geneeskunde Sociale dienstverlening Ziekten & Aandoeningen Psychiatrie Geestelijke gezondheidszorg Immunologie Boeken

Immuno-psychiatrie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Immuno-psychiatrie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Immuno-psychiatrie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Immuno-psychiatrie. in grote mate positief.

Immuno-psychiatrie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Immuno-psychiatrie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Immuno-psychiatrie. te kopen.

Het boek Immuno-psychiatrie. onder EAN code 9789085602286  is geschreven door: Hemmo A. Drexhage.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Immuno-psychiatrie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Immuno-psychiatrie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Immuno-psychiatrie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Immuno-psychiatrie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Immuno-psychiatrie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Immuno-psychiatrie. aanbieden. De PDF-versie van Immuno-psychiatrie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00