Zoek
  1. boeken
  2. Impact.

Impact. boek PDF

Geschreven door Harrie van den Berg

Dit boek direct kopen via deze link.

Impact. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Impact. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Impact.:

Product naam: Impact. Productbeschrijving: "Hoe kan een boek ervoor zorgen dat je meer impact hebt op andere mensen? Een boek?! Stel je voor dat het waar is. Dat je, net als alle andere mensen die dit boek lazen, je impact sterk vergroot. Wat zou dat betekenen voor de mensen om je heen? Hoeveel beter zou je hen kunnen bereiken? Hoeveel sterker zou je staan in je werk? Hoe belooft dit boek dan impact? De auteurs beginnen met het feit dat mensen onbewuste, irrationele wezens zijn en slechts zeer beperkt gevoelig voor ratio en logica. Ze ontwikkelden en testten een stevige visie en enkele concrete technieken om de mens in dat onbewuste te bereiken. Daar waar verandering werkelijk tot stand komt, een echte game changer! En... welke conclusie trek je? - Je sluit je ogen voor een verhaal over effectiviteit? - Je parker je gedachten. En besluit om te leren hoe je bij anderen kunt komen en zo je impact sterk vergroot.".

Aantal pagina's

247

Taal

Nederlands

Uitgever

Commotion Publishing Bv

EAN-Code

9789082579918

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Impact. door Harrie van den Berg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Impact. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Impact. onder EAN-code 9789082579918 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Managementboeken Sociologie Bedrijfskunde Interdisciplinaire studies Communicatiekunde Boeken

Impact. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Impact. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Impact. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Impact. in grote mate positief.

Impact. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Impact. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Impact. te kopen.

Het boek Impact. onder EAN code 9789082579918  is geschreven door: Harrie van den Berg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Impact. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Impact. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Impact. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Impact. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Impact.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Impact. aanbieden. De PDF-versie van Impact. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00