Search
  1. boeken
  2. Incerto Antifragiel.

Incerto Antifragiel. boek PDF

Geschreven door Nassim Nicholas Taleb

Dit boek direct kopen via deze link.

Incerto Antifragiel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Incerto Antifragiel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Incerto Antifragiel.:

Met Incerto Antifragiel ontdekken lezers de kracht van chaos. Nassim Nicholas Taleb ontsluit in dit boek een hele nieuwe filosofie, waarin hij ons leert om te gaan met onzekerheid, risico's en menselijk falen. Antifragiel is een unieke benadering waarin chaos, verandering en onvoorspelbaarheid juist worden gezien als krachtbronnen. Taleb bewijst dat wanneer je je aanpast aan de chaos, je er steeds beter in wordt, net zoals het veelkoppige monster Hydra uit de Griekse mythologie. In Incerto Antifragiel laat Taleb zien hoe we kunnen overleven in een chaotische wereld. Hij leert ons hoe we om moeten gaan met wat we niet begrijpen en hoe we kunnen worden als het veelkoppige monster Hydra. Antifragiel zijn betekent meer dan veerkrachtig of robuust zijn, je kunt zo veel meer bereiken. In Incerto Antifragiel leer je hoe je succesvol kunt navigeren in het leven, waardoor je meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Aantal pagina's

521

Taal

Nederlands

Uitgever

Nieuwezijds B.V., Uitgeverij

EAN-Code

9789057125171

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Incerto Antifragiel. door Nassim Nicholas Taleb gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Incerto Antifragiel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Incerto Antifragiel. onder EAN-code 9789057125171 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Religie, Spiritualiteit & Filosofie Economie & Financiën Managementboeken Filosofie Boeken

Incerto Antifragiel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Incerto Antifragiel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Incerto Antifragiel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Incerto Antifragiel. in grote mate positief.

Incerto Antifragiel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Incerto Antifragiel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Incerto Antifragiel. te kopen.

Het boek Incerto Antifragiel. onder EAN code 9789057125171  is geschreven door: Nassim Nicholas Taleb.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Incerto Antifragiel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Incerto Antifragiel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Incerto Antifragiel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Incerto Antifragiel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Incerto Antifragiel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Incerto Antifragiel. aanbieden. De PDF-versie van Incerto Antifragiel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00