Zoek
  1. boeken
  2. Incerto De zwarte zwaan.

Incerto De zwarte zwaan. boek PDF

Geschreven door Nassim Nicholas Taleb

Dit boek direct kopen via deze link.

Incerto De zwarte zwaan. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Incerto De zwarte zwaan. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Incerto De zwarte zwaan.:

Met Incerto De zwarte zwaan krijgt u een spannende internationale bestseller die u leert om voorspellingen en advies te relativeren, kritisch te denken en klaar te staan om snel te handelen. De tweede editie bestaat uit een postscript essay 'Over robuustheid' en een meesterwerk van Nassim Nicholas Taleb, een succesvolle handelaar, filosoof, flaneur, essayist en distinguished professor aan New York University. De Zwarte Zwaan zal uw manier van kijken naar de wereld veranderen. Uit de recensies blijkt dat het boek een moderne klassieker is, meeslepend, duizelingwekkend, prachtig en diepgaand intelligent. Dit boek is een must-have, want het leert u om uw kennis te verdiepen en te verrijken. U leert uw verwachtingen kritisch te beoordelen en te begrijpen waarom voorspellingen kunnen mislukken. Incerto De zwarte zwaan is een boek dat uw wereldbeeld zal veranderen.

Aantal pagina's

479

Taal

Nederlands

Uitgever

Nieuwezijds B.V., Uitgeverij

EAN-Code

9789057123672

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Incerto De zwarte zwaan. door Nassim Nicholas Taleb gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Incerto De zwarte zwaan. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Incerto De zwarte zwaan. onder EAN-code 9789057123672 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Incerto De zwarte zwaan. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Incerto De zwarte zwaan. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Incerto De zwarte zwaan. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Incerto De zwarte zwaan. in grote mate positief.

Incerto De zwarte zwaan. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Incerto De zwarte zwaan. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Incerto De zwarte zwaan. te kopen.

Het boek Incerto De zwarte zwaan. onder EAN code 9789057123672  is geschreven door: Nassim Nicholas Taleb.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Incerto De zwarte zwaan. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Incerto De zwarte zwaan. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Incerto De zwarte zwaan. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Incerto De zwarte zwaan. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Incerto De zwarte zwaan.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Incerto De zwarte zwaan. aanbieden. De PDF-versie van Incerto De zwarte zwaan. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00