Search
  1. boeken
  2. Influence, New and Expanded.

Influence, New and Expanded. boek PDF

Geschreven door Robert B Cialdini

Dit boek direct kopen via deze link.

Influence, New and Expanded. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Influence, New and Expanded. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Influence, New and Expanded.:

Influence, Nieuw en Uitgebreid is de basis en enorm populaire verwijzing naar invloed en overtuiging - een beroemd internationaal bestseller, met meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht - nu herzien met: nieuw onderzoek, nieuwe inzichten, nieuwe voorbeelden en online toepassingen. In deze hoog aangeschreven bestseller legt Robert Cialdini - de New York Times bestsellerauteur van Pre-Suasion en de pionier in de velden van invloed en overtuiging - uit wat de psychologie is van waarom mensen ja zeggen en hoe u deze inzichten ethisch kunt toepassen in ondernemingen en alledaagse omgevingen. Met behulp van herkenbare verhalen en vergelijkbare voorbeelden maakt Cialdini dit cruciaal belangrijke onderwerp verrassend makkelijk. Met Cialdini als gids hoeft u geen wetenschapper te zijn om te leren hoe u deze wetenschap kunt gebruiken. U leert Cialdini's Universele Principe van Invloed, waaronder nieuw onderzoek en nieuwe toepassingen, zodat u een nog bekwamere overtuiger kunt worden - en net zo belangrijk; je zult leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen onethische invloedspogingen. U denkt misschien dat u deze principes kent, maar zonder dat u hun subtiliteiten begrijpt, kunt u hun kracht aan iemand anders overgeven. Cialdini's principes van overtuiging: Wederkerigheid Toewijding en Consistentie Sociale Bewijs Voorkeur Autoriteit Schaarste.

Aantal pagina's

592

Taal

Engels

Uitgever

Harper Business

EAN-Code

9780062937650

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Influence, New and Expanded. door Robert B Cialdini gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Influence, New and Expanded. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Influence, New and Expanded. onder EAN-code 9780062937650 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Carriere & Succes Boeken

Influence, New and Expanded. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Influence, New and Expanded. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Influence, New and Expanded. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Influence, New and Expanded. in grote mate positief.

Influence, New and Expanded. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Influence, New and Expanded. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Influence, New and Expanded. te kopen.

Het boek Influence, New and Expanded. onder EAN code 9780062937650  is geschreven door: Robert B Cialdini.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Influence, New and Expanded. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Influence, New and Expanded. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Influence, New and Expanded. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Influence, New and Expanded. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Influence, New and Expanded.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Influence, New and Expanded. aanbieden. De PDF-versie van Influence, New and Expanded. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00