Zoek
  1. boeken
  2. Inleiding organisatiekunde.

Inleiding organisatiekunde. boek PDF

Geschreven door Loek ten Berge

Dit boek direct kopen via deze link.

Inleiding organisatiekunde. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Inleiding organisatiekunde. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Inleiding organisatiekunde.:

Inleiding organisatiekunde is een boek dat een kernachtig overzicht biedt van het vakgebied organisatiekunde. Het boek is gebaseerd op het bekende 7S-model van McKinsey: strategy, structure, systems, staff, skills, style en shared values. Elk hoofdstuk behandelt een S-begrip. Daarnaast worden organisatiekunde in historisch perspectief en de laatste trends en ontwikkelingen binnen de organisatiekunde besproken. Het boek bevat verder actuele praktijkvoorbeelden en uitgebreid casusmateriaal. Het biedt een breed en geïntegreerd beeld van de organisatiekunde door de onderwerpen in samenhang te behandelen met andere domeinen binnen de bedrijfskunde en de economie. Daarnaast bevat het boek een online studiemateriaal dat bestaat uit: toolbox (werkboek) met instrumenten, theorie, oefeningen, commentaar en casuïstiek, doorlopende case met vragen, interactieve zelftoetsen, begrippentrainer, samenvattingen en voorbeeld van een bedrijfsprocesbeschrijving. Inleiding organisatiekunde is geschreven voor hbo-studenten. De verbanden tussen de begrippen worden expliciet gemaakt in de slotparagraaf van elk hoofdstuk. In deze zevende, herziene druk zijn ontwikkelingen, voorbeelden en cases geactualiseerd. Docenten hebben op aanvraag toegang tot meerkeuzevragen, open vragen, richtantwoorden bij diverse onderdelen, PowerPointpresentaties en essenties per hoofdstuk. Inleiding organisatiekunde biedt een kernachtig overzicht van het vakgebied organisatiekunde. Het 7S-model als uitgangpunt maakt het boek overzichtelijk en praktisch hanteerbaar. Er worden actuele praktijkvoorbeelden en uitgebreid casusmateriaal gebruikt. Het online studiemateriaal maakt het boek compleet en biedt docenten de mogelijkheid om meerkeuzevragen, open vragen, richtantwoorden en essenties te gebruiken. De verbanden tussen de begrippen worden expliciet gemaakt in de slot.

Aantal pagina's

352

Taal

Nederlands

Uitgever

Coutinho

EAN-Code

9789046907382

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Inleiding organisatiekunde. door Loek ten Berge gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Inleiding organisatiekunde. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Inleiding organisatiekunde. onder EAN-code 9789046907382 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Organisatiekunde Boeken

Inleiding organisatiekunde. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Inleiding organisatiekunde. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Inleiding organisatiekunde. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Inleiding organisatiekunde. in grote mate positief.

Inleiding organisatiekunde. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Inleiding organisatiekunde. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Inleiding organisatiekunde. te kopen.

Het boek Inleiding organisatiekunde. onder EAN code 9789046907382  is geschreven door: Loek ten Berge.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Inleiding organisatiekunde. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Inleiding organisatiekunde. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Inleiding organisatiekunde. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Inleiding organisatiekunde. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Inleiding organisatiekunde.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Inleiding organisatiekunde. aanbieden. De PDF-versie van Inleiding organisatiekunde. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00