Zoek
  1. boeken
  2. Inleiding tot de marketing.

Inleiding tot de marketing. boek PDF

Geschreven door Bronis Verhage

Dit boek direct kopen via deze link.

Inleiding tot de marketing. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Inleiding tot de marketing. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Inleiding tot de marketing.:

Inleiding tot de marketing is een compleet boek dat een overzicht geeft van de basisprincipes van marketing. Het boek leert de lezer hoe een effectief marketingplan uit te stippelen en geven actuele inzichten, trends en ontwikkelingen in de marketing. In de herziene editie van dit boek wordt er uitgebreid ingegaan op thema's zoals online marketing (communicatie) en social media e-commerce. Er is ook meer aandacht voor B2B-marketing. De voorbeelden en casussen zijn geactualiseerd om studenten meer inzichten te geven. Voor studenten is er de website www.inleidingtotmarketing.noordhoff.nl waar ze flitscolleges, toetsvragen en een begrippentrainer kunnen vinden. Voor docenten zijn er casussen, powerpoints met figuren en tabellen. Bovendien kunnen docenten op www.toetsopmaat.nl zelf toetsen samenstellen en deze exporteren naar verschillende formats. Inleiding tot de marketing is geschikt voor verschillende HBO-opleidingen waar marketing deel uitmaakt van het curriculum, maar geen kernvak is. Het boek is een complete en toegankelijke kennismaking met het vakgebied marketing. Dankzij de toegankelijke schrijfstijl is het boek voor iedereen te begrijpen.

Aantal pagina's

395

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001886868

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Inleiding tot de marketing. door Bronis Verhage gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Inleiding tot de marketing. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Inleiding tot de marketing. onder EAN-code 9789001886868 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Sales & Marketing Boeken

Inleiding tot de marketing. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Inleiding tot de marketing. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Inleiding tot de marketing. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Inleiding tot de marketing. in grote mate positief.

Inleiding tot de marketing. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Inleiding tot de marketing. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Inleiding tot de marketing. te kopen.

Het boek Inleiding tot de marketing. onder EAN code 9789001886868  is geschreven door: Bronis Verhage.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Inleiding tot de marketing. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Inleiding tot de marketing. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Inleiding tot de marketing. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Inleiding tot de marketing. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Inleiding tot de marketing.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Inleiding tot de marketing. aanbieden. De PDF-versie van Inleiding tot de marketing. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00