Zoek
  1. boeken
  2. Insolventie.

Insolventie. boek PDF

Geschreven door J.B. Huizink

Dit boek direct kopen via deze link.

Insolventie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Insolventie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Insolventie.:

Insolventie is een uitgave die een geïntegreerde blik werpt op het faillissement, de schuldsaneringsregeling natuurlijke personen en de surseance van betaling. De 10e druk bevat de laatste jurisprudentie en wetgeving, evenals nieuwe onderwerpen zoals WHOA en pre-pack. De vernieuwde indeling van de stof en talrijke voorbeelden maken de lezer snel thuis in de materie. Het boek verschilt van bestaande inleidingen tot het faillissementsrecht, doordat het een geïntegreerde weergave van het faillissement, de schuldsaneringsregeling natuurlijke personen en de surseance van betaling biedt. Deze 10e druk is in diverse opzichten vernieuwd. Zo zijn de paragrafen onderverdeeld in sub-paragrafen waardoor de leesbaarheid is vergroot, zijn deelonderwerpen gemakkelijker op te zoeken en is de titel meer dan ooit geschikt als studieboek. Door de talrijke voorbeelden en rechtspraak worden de gevolgen van insolventie voor allerlei rechtsfiguren inzichtelijk gemaakt, zowel vanuit verbintenisrechtelijk als goederenrechtelijk perspectief. Daarnaast is de 10e druk geheel geactualiseerd en aangepast aan de laatste regelgeving en jurisprudentie. Er is ook een nieuw hoofdstuk toegevoegd, waarin de regeling van de WHOA en pre-pack wordt behandeld.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Wolters Kluwer Nederland B.V.

EAN-Code

9789013161106

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Insolventie. door J.B. Huizink gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Insolventie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Insolventie. onder EAN-code 9789013161106 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Ondernemingsrecht Staats- & Bestuursrecht Jurisprudentie & Algemene onderwerpen Constitutionele & Bestuurlijke wetgeving Administratieve rechtsmacht & Openbaar bestuur Boeken

Insolventie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Insolventie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Insolventie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Insolventie. in grote mate positief.

Insolventie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Insolventie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Insolventie. te kopen.

Het boek Insolventie. onder EAN code 9789013161106  is geschreven door: J.B. Huizink.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Insolventie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Insolventie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Insolventie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Insolventie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Insolventie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Insolventie. aanbieden. De PDF-versie van Insolventie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00