Zoek
  1. boeken
  2. International Law and Business.

International Law and Business. boek PDF

Geschreven door Bart Wernaart

Dit boek direct kopen via deze link.

International Law and Business. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek International Law and Business. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van International Law and Business.:

International Law and Business is een toegankelijke introductie voor bedrijfskundestudenten over de hele wereld. Dit nieuwe boek biedt een breed, maar grondig en gedetailleerd overzicht van het internationale recht dat van toepassing is op internationale bedrijven. Het boek bevat een aantal interessante cases en praktijkvoorbeelden om de theorie toe te passen. Er wordt ook een speciale aandacht besteed aan het internationale handelsrecht, waaronder douanerecht, contractenrecht en intellectuele eigendomsrecht. Er wordt ook een diepgaande analyse gegeven van belangrijke onderwerpen zoals buitenlandse investeringen, internationale arbitrage en internationale samenwerking. De lezer wordt ook geïnformeerd over belangrijke achtergronden, zoals de internationale politieke en economische context, waarin internationale bedrijven opereren. Het boek is geschreven in een toegankelijke, duidelijke stijl en biedt een uitgebreide, maar ook toegankelijke introductie tot het internationale recht en de internationale bedrijfswereld. Het boek is geschikt voor zowel studenten als professionals die meer willen weten over de internationale rechtsregels die van toepassing zijn op internationale bedrijven.

Aantal pagina's

392

Taal

Engels

Uitgever

Wolters-Noordhoff B.V.

EAN-Code

9789001871574

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van International Law and Business. door Bart Wernaart gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt International Law and Business. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van International Law and Business. onder EAN-code 9789001871574 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Managementboeken Internationaal (publiek)recht Privaatrecht Internationaal ondernemen Ondernemerschap Internationaal publiekrecht Internationaal recht Bedrijfswetgeving, handel & Mededinging Ondernemersrecht Boeken

International Law and Business. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als International Law and Business. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de International Law and Business. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor International Law and Business. in grote mate positief.

International Law and Business. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de International Law and Business. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van International Law and Business. te kopen.

Het boek International Law and Business. onder EAN code 9789001871574  is geschreven door: Bart Wernaart.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van International Law and Business. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van International Law and Business. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van International Law and Business. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van International Law and Business. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van International Law and Business.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van International Law and Business. aanbieden. De PDF-versie van International Law and Business. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00