Zoeken
  1. boeken
  2. Invloed.

Invloed. boek PDF

Geschreven door Robert B. Cialdini

Dit boek direct kopen via deze link.

Invloed. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Invloed. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Invloed.:

Productnaam: Invloed. Productbeschrijving: Welke mechanismen en technieken staan er achter dat je ja zegt tegen een aanbieding waar je eigenlijk niet op zat te wachten? Robert Cialdini onderzocht dit in zijn internationale bestseller, waarin hij de resultaten toont van drie jaar undercover bij autodealers, fondsenwervers, reclamemakers en telemarketeers. Hij ontdekte dat het geheim van succesvol overtuigen in zes eenvoudige principes schuilt: wederkerigheid; consistentie; sociaal bewijs; sympathie; autoriteit; schaarste. Cialdini heeft zijn onderzoek verder uitgebreid en laat in deze herziene editie van Invloed ook zien hoe invloed werkt in andere culturen. Daarnaast onderzoekt hij de rol van het internet bij invloed, de beperkte vermogen van mensen om deze principes te herkennen en de gevolgen van gevoelens van verantwoordelijkheid en schaamte bij het gebruik van invloed. Cialdini laat zien dat je door deze principes te begrijpen en toe te passen, je jezelf en anderen beter kunt beïnvloeden.

Aantal pagina's

300

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024404728

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Invloed. door Robert B. Cialdini gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Invloed. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Invloed. onder EAN-code 9789024404728 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Boeken

Invloed. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Invloed. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Invloed. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Invloed. in grote mate positief.

Invloed. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Invloed. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Invloed. te kopen.

Het boek Invloed. onder EAN code 9789024404728  is geschreven door: Robert B. Cialdini.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Invloed. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Invloed. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Invloed. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Invloed. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Invloed.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Invloed. aanbieden. De PDF-versie van Invloed. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00