Zoek
  1. boeken
  2. Jaarverslaggeving.

Jaarverslaggeving. boek PDF

Geschreven door Peter Epe

Dit boek direct kopen via deze link.

Jaarverslaggeving. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Jaarverslaggeving. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Jaarverslaggeving.:

Jaarverslaggeving biedt studenten een duidelijke en leesbare manier om de basisprincipes van het vakgebied Externe Verslaggeving te begrijpen. Met praktijkgerichte voorbeelden, verhelderende schema's en uitgebreide online ondersteuning kan de student de volledige consequenties van een verslaggevingsalternatief voor de balans en/of de resultatenrekening zien. In de nieuwe editie zijn de ontwikkelingen in de regelgeving verwerkt. Er is een apart opgavenboek met waardevolle casuïstiek verkrijgbaar dat samen met het boek Jaarverslaggeving gebruikt kan worden. Het boek is gericht op opleidingen zoals Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control, Fiscale Economie en Financial Services Management, maar kan ook nuttig zijn voor andere economische opleidingen zoals Commerciële Economie en Bedrijfskunde. De auteur Dr. Peter Epe RA is docent aan de opleiding Accountancy en de postmaster controllersopleiding van Nyenrode Business Universiteit en aan de opleiding Accountancy van de Hogeschool Windesheim. Bovendien is hij voorzitter van de kerngroepen Financial Accounting en Issues in Financial Accounting. Daarnaast heeft hij meerdere boeken geschreven over bedrijfsadministratie, management accounting en.

Aantal pagina's

492

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001590567

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Jaarverslaggeving. door Peter Epe gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Jaarverslaggeving. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Jaarverslaggeving. onder EAN-code 9789001590567 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Accounting Boeken

Jaarverslaggeving. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Jaarverslaggeving. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Jaarverslaggeving. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Jaarverslaggeving. in grote mate positief.

Jaarverslaggeving. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Jaarverslaggeving. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Jaarverslaggeving. te kopen.

Het boek Jaarverslaggeving. onder EAN code 9789001590567  is geschreven door: Peter Epe.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Jaarverslaggeving. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Jaarverslaggeving. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Jaarverslaggeving. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Jaarverslaggeving. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Jaarverslaggeving.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Jaarverslaggeving. aanbieden. De PDF-versie van Jaarverslaggeving. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00