Zoek

Jan Ullrich boek PDF

Geschreven door Daniel Friebe

Dit boek direct kopen via deze link

Jan Ullrich boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Jan Ullrich over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Jan Ullrich:

Het aangrijpende levensverhaal van een verslagen renner Zijn eerste wedstrijd won Jan Ullrich in 1983, op een geleende fiets. Zijn talent werd al snel gezien en zo kwam de kleine Jan onder de hoede van het ddr-regime. In 1996 reed Ullrich zijn eerste Tour de France als knecht van Bjarne Riis. De Deen won en Ullrich werd tweede. Een jaar later liet Riis zijn helper gaan: Ullrich won de Tour met een ongekende marge van tien minuten. Daarna zou hij nog viermaal tweede worden. Drie keer werd Ullrich afgetroefd door Lance Armstrong. In dat tijdperk was er maar één die het kon opnemen tegen Armstrong, en dat was ‘der Jan’. Maar wie Lance kon bijhouden, was ook verdacht: al snel gingen er geruchten over nauwe banden met dopingspecialist Eufemiano Fuentes. En zo kwam er een einde aan de loopbaan van het Duitse wonderkind, waarna Ullrich begon aan een eindeloze afdaling. Hij verdronk zijn verdriet en stapelde fout op fout. Daniel Friebe beschreef het aangrijpende levensverhaal van een verslagen renner, de biografie van een gevallen held.

Aantal pagina’s

528

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789400407787


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Jan Ullrich door Daniel Friebe gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Jan Ullrich downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Jan Ullrich onder EAN-code 9789400407787 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Jan Ullrich recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Jan Ullrich kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Jan Ullrich recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Jan Ullrich in grote mate positief.

Jan Ullrich is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Jan Ullrich PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Jan Ullrich te kopen.

Het boek Jan Ullrich onder EAN code 9789400407787  is geschreven door: Daniel Friebe.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Jan Ullrich downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Jan Ullrich ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Jan Ullrich beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Jan Ullrich direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Jan Ullrich?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Jan Ullrich aanbieden. De PDF-versie van Jan Ullrich kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00