Zoek

Je bent al genoeg boek PDF

Geschreven door Thijs Launspach

Dit boek direct kopen via deze link

Je bent al genoeg boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Je bent al genoeg over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Je bent al genoeg:

‘Een must-read. Dit boek biedt troost, een perspectief, een boek waar je echt wat mee kan: fuck perfect! Ik ben al goed genoeg.’ Edith Bosch - Olympisch judoka en trainer Hoe houd je je staande in een wereld van prestatiedruk, geluksterreur en idioot hoge verwachtingen? Nóg gelukkiger en nóg succesvoller: het gevoel nooit goed genoeg te zijn, zit ingebakken in onze tijd. Hoe je ook je best doet om ‘jezelf te verbeteren’, er is altijd wel iets aan jezelf om ontevreden over te zijn. In dit boek laat psycholoog Thijs Launspach zien dat verbinding het tegengif is in een wereld van nooit-genoeg-zijn. Verbinding met onszelf, maar ook met anderen, want mentaal gezond blijven in een gestoorde wereld is niet alleen een individuele verantwoordelijkheid. De weg uit de ratrace is niet een ijsbad of meditatiecursus, maar leren vertrouwen op onszelf en op elkaar. Nee, je hoeft geen superheld te zijn. Alles wat je nodig hebt zit al in je. ‘In een wereld waar alles altijd maar beter moet, effectiever, productiever, is het geluid van Thijs Launspach een verademing. Een fris pleidooi voor zelfliefde, ontdaan van holle frasen en zweverige argumentatie.’ Arie Boomsma - presentator en schrijver ‘Ook ik lijd onder het idee dat ik altijd succesvol, sterk en gelukkig moet zijn. Dit confronterende, leerzame en ongelooflijk relevante boek helpt om dat idee te tackelen’ Milou Deelen - journalist en schrijver ‘Dit boek is een verademing in tijden van absurd hoge verwachtingen. Thijs Launspach is als de belezen, begripvolle, geruststellende en grappige vriend die we onszelf allemaal toewensen.’ Lammert Kamphuis - filosoof, schrijver en spreker Thijs Launspach (1988) is psycholoog, auteur en spreker. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en geeft les aan The School of Life. Eerder verschenen van hem de boeken Werken met millennials, Werk kan ook uit en Fokking druk – van die laatste zijn al 35.000 exemplaren verkocht. Hij is een veelgevraagd expert op het gebied van stressmanagement, burn-out en mentale gezondheid.

Aantal pagina’s

232

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789000372454


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Je bent al genoeg door Thijs Launspach gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Je bent al genoeg downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Je bent al genoeg onder EAN-code 9789000372454 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Je bent al genoeg recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Je bent al genoeg kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Je bent al genoeg recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Je bent al genoeg in grote mate positief.

Je bent al genoeg is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Je bent al genoeg PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Je bent al genoeg te kopen.

Het boek Je bent al genoeg onder EAN code 9789000372454  is geschreven door: Thijs Launspach.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Je bent al genoeg downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Je bent al genoeg ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Je bent al genoeg beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Je bent al genoeg direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Je bent al genoeg?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Je bent al genoeg aanbieden. De PDF-versie van Je bent al genoeg kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00