Zoeken
  1. boeken
  2. Journal Bijbel.

Journal Bijbel. boek PDF

Geschreven door Diverse auteurs

Dit boek direct kopen via deze link.

Journal Bijbel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Journal Bijbel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Journal Bijbel.:

De Journal Bijbel is een stijlvolle bijbel voor wie meer wil dan alleen de tekst. De bijbel is opgemaakt met een brede kolom met ruimte aan de buitenzijde van de pagina om persoonlijke notities te maken. Deze Bijbel is ook geschikt voor bible journaling. Het papier is van hoge kwaliteit en heeft geen lijntjes, maar het is mogelijk om lijntjespapier eronder te leggen als je wilt schrijven. Achterin zitten lege vellen papier waar je creativiteit kan losbarsten. De Journal Bijbel is geschikt voor het gebruik met watercolor/aquarelverf, fineliners, gelpennen, (aquarel)potloden en pennen. De stevige linnen omslag met afgeronde hoeken maakt de Bijbel ook mooi om te zien. Bovendien na elk bijbelboek 4 extra witte pagina's om zelf aantekeningen te maken. Met deze Bijbel heb je de kans om je bijbelstudie te verdiepen en je gedachten en gebeden op een manier vast te leggen die je leven verrijkt.

Aantal pagina's

2000

Taal

Nederlands

Uitgever

Royal Jongbloed

EAN-Code

9789065395085

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Journal Bijbel. door Diverse auteurs gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Journal Bijbel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Journal Bijbel. onder EAN-code 9789065395085 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Religie, Spiritualiteit & Filosofie Kantoor & School Schrijfwaren Religie Christendom Bijbels Boeken

Journal Bijbel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Journal Bijbel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Journal Bijbel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Journal Bijbel. in grote mate positief.

Journal Bijbel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Journal Bijbel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Journal Bijbel. te kopen.

Het boek Journal Bijbel. onder EAN code 9789065395085  is geschreven door: Diverse auteurs.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Journal Bijbel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Journal Bijbel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Journal Bijbel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Journal Bijbel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Journal Bijbel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Journal Bijbel. aanbieden. De PDF-versie van Journal Bijbel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00