Zoek
  1. boeken
  2. Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language.

Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. boek PDF

Geschreven door Siobhan Chapman

Dit boek direct kopen via deze link.

Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language.:

Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy van Taal is een uniek en toegankelijk naslagwerk voor de werken van figuren die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van ideeën over taal. Het bevat tachtig artikelen over individuele denkers in de westerse traditie, van de oudheid tot heden, gekozen vanwege hun invloed op de beschrijving of theorie van taal. Elk artikel legt de hoofdideeën van de denker uit, waarbij de ontwikkeling ervan wordt beschreven en de betekenis en invloed wordt geëvalueerd. Korte biografische gegevens plaatsen het onderwerp in zijn culturele en historische context. Er wordt geen voorkennis van taalkunde of filosofie aangenomen; elk artikel eindigt met suggesties voor verdere lezing van primaire teksten en secundaire bronnen, wat lezers aanmoedigt om meer te weten te komen over de bepaalde sleutelpersoon en de invloed van zijn/haar ideeën. Denkers die worden opgenomen, variëren van Plato en Aristoteles, via Berkeley, Leibniz, Kant, Russell, Wittgenstein, Austin, Sacks, Kristeva en Chomsky. Kenmerken * Het enige naslagwerk in één volume dat taalkunde en de filosofie van taal samenbrengt * Artikelen zijn uitgebreid.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Edinburgh University Press

EAN-Code

9780748617586

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. door Siobhan Chapman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. onder EAN-code 9780748617586 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Taal Taalwetenschap Boeken

Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. in grote mate positief.

Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. te kopen.

Het boek Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. onder EAN code 9780748617586  is geschreven door: Siobhan Chapman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. aanbieden. De PDF-versie van Key Thinkers in Linguistics and the Philosophy of Language. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00