Zoek
  1. boeken
  2. Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein.

Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. boek PDF

Geschreven door Sophie Francken

Dit boek direct kopen via deze link.

Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein.:

De Kind en adolescent praktijkreeks Stop de Piekertrein is een hulpmiddel om piekeren te verminderen. Deze reeks bestaat uit acht lessen, waarin kinderen en adolescenten leren omgaan met piekergedachten. Elke les is ontworpen om de kennis en vaardigheden van de leerlingen te verbeteren. De lessen bevatten technieken die kinderen en adolescenten kunnen gebruiken om het piekeren te verminderen. Ook worden er verschillende gesprekstechnieken gebruikt om de leerlingen te helpen bij het verminderen van hun angstniveau. Als leerlingen deze reeks volgen, krijgen ze inzicht in wat piekeren is en waarom het zo belangrijk is om het te beheersen. Ook leren ze hoe ze hun piekergedachten kunnen identificeren en hoe ze deze kunnen veranderen. De lessen helpen leerlingen om beter om te gaan met hun emoties en om hun denken te veranderen. Het doel is om leerlingen te helpen hun piekeren te verminderen, zodat ze meer energie hebben om aan andere dingen te denken. Daarnaast leren leerlingen ook hoe ze kunnen omgaan met de gevolgen van het piekeren, zoals slaapproblemen en stress.

Aantal pagina's

84

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036829106

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. door Sophie Francken gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. onder EAN-code 9789036829106 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Cognitieve psychologie Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. in grote mate positief.

Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. te kopen.

Het boek Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. onder EAN code 9789036829106  is geschreven door: Sophie Francken.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. aanbieden. De PDF-versie van Kind en adolescent praktijkreeks Stop de piekertrein. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00