Zoek
  1. boeken
  2. Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties.

Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. boek PDF

Geschreven door Rosanne de Bruin

Dit boek direct kopen via deze link.

Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties.:

De Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties biedt hier antwoord op. Deze reeks bestaat uit 6 boeken die je meer inzicht geven in emoties. Met behulp van oefeningen, diepgaande informatie en praktische tips krijg je meer begrip en controle over je eigen emoties. De reeks helpt je om je gevoelens te accepteren, te begrijpen en te transformeren. Zo leer je hoe je met je emoties kunt omgaan, zonder je erdoor te laten overspoelen. Met Surfen op emoties krijg je handvatten om je emoties te begrijpen en te leren omgaan met de verschillende gevoelens. Je leert op een gezonde manier omgaan met woede, verdriet en angst. De boeken helpen je om je grenzen beter aan te geven, je emoties te uiten op een constructieve manier en leren je hoe je je emoties kunt transformeren om tot oplossingen te komen. Je leert hoe je emoties kunt omzetten in kracht en energie die je kunt gebruiken om je doelen te bereiken. Door deze reeks krijg je meer controle over je emoties en leer je hoe je met je gevoelens kunt omgaan.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789031376094

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. door Rosanne de Bruin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. onder EAN-code 9789031376094 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Klinische & Interne geneeskunde Specialistische geneeskunde Ziekten & Aandoeningen Klinische psychologie Therapie & Behandelmiddelen Psychotherapie Boeken

Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. in grote mate positief.

Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. te kopen.

Het boek Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. onder EAN code 9789031376094  is geschreven door: Rosanne de Bruin.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. aanbieden. De PDF-versie van Kind en adolescent praktijkreeks Surfen op emoties. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00