Zoeken
  1. boeken
  2. Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey.

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. boek PDF

Geschreven door Jan Kuipers

Dit boek direct kopen via deze link.

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey.:

De kleine Covey is een unieke compilatie van Stephen Covey's bestseller 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap'. Het boek biedt een korte, maar krachtige samenvatting van de basisprincipes van Covey's klassieke visie op effectief leiderschap. Het is een klein boek met veel diepgang. Het boek is speciaal samengesteld om lezers te helpen hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren. De verhalen zijn helder en concreet, en de kleine Covey geeft de lezer inzicht in de principes die Stephen Covey in zijn klassieke boek heeft gepresenteerd. Elke hoofdstuk in het boek is kort en bondig, met veel tips en praktische voorbeelden. De kleine Covey is ook een goede bron van inspiratie voor leiders die hun persoonlijke prestaties willen verbeteren. Het boek bevat ook informatie over persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. De kleine Covey is een must-have voor iedereen die meer wil weten over effectief leiderschap. Het is een korte, maar krachtige samenvatting van Covey's klassieke visie op leiderschap. Het is een goede bron voor leiders die hun leiderschapsvaardigheden willen verbeteren, en voor iedereen die meer wil weten over persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Kortom, De kleine Covey is een essentieel boek voor iedereen die meer wil weten over effectief leiderschap.

Aantal pagina's

80

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047008903

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. door Jan Kuipers gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. onder EAN-code 9789047008903 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. in grote mate positief.

Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. te kopen.

Het boek Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. onder EAN code 9789047008903  is geschreven door: Jan Kuipers.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. aanbieden. De PDF-versie van Kleine boekjes grote inzichten De kleine Covey. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00