Zoek
  1. boeken
  2. Kleurenleer.

Kleurenleer. boek PDF

Geschreven door Johannes Itten

Dit boek direct kopen via deze link.

Kleurenleer. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Kleurenleer. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Kleurenleer.:

Deze jubileumeditie van Kleurenleer van Johannes Itten is een interessante studie-uitgave die de gehele kleurentheorie beschrijft. Het boek is geschreven voor iedereen die zich voor kleur interesseert, zoals kunstenaars, docenten, studenten van kunst- en ontwerpopleidingen. De verkorte uitgave bevat geen reproducties van schilderijen en is al meer dan 50 jaar in Nederland verkrijgbaar. Kleurenleer is een praktisch boek dat ideaal is voor iedereen die kennis wil maken met de kleurentheorie. Het geeft een duidelijke kijk op kleur en hoe je deze kunt toepassen. In het boek komen onder andere de kleurwielen van Johannes Itten aan bod, evenals de kleurcombinaties en de werking van kleuren. Het boek is ook een inspiratiebron voor kunstenaars die meer willen weten over kleur en hoe je dit kunt gebruiken om iets bijzonders te creëren.

Aantal pagina's

96

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789043919289

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Kleurenleer. door Johannes Itten gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Kleurenleer. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Kleurenleer. onder EAN-code 9789043919289 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Vrije tijd & Hobby Creatieve hobby's Educatieve uitgaven Boeken

Kleurenleer. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Kleurenleer. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Kleurenleer. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Kleurenleer. in grote mate positief.

Kleurenleer. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Kleurenleer. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Kleurenleer. te kopen.

Het boek Kleurenleer. onder EAN code 9789043919289  is geschreven door: Johannes Itten.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Kleurenleer. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Kleurenleer. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Kleurenleer. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Kleurenleer. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Kleurenleer.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Kleurenleer. aanbieden. De PDF-versie van Kleurenleer. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00