Zoek
  1. boeken
  2. Klinische neuropsychologie.

Klinische neuropsychologie. boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link.

Klinische neuropsychologie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Klinische neuropsychologie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Klinische neuropsychologie.:

Klinische neuropsychologie is een klassiek boek in het Nederlands dat de meest actuele theorieën, methoden en empirische gegevens beschrijft die van toepassing zijn op patiënten met hersenaandoeningen. Dit volledig herziene en bijgewerkte boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel bestaat uit een aantal algemene hoofdstukken, waaronder de historische achtergrond, de methodologie van het neuropsychologisch onderzoek en de praktijk van de neuropsychologie. Het tweede deel gaat verder in op de verschillende cognitieve functies, zoals waarneming, taal, geheugen, emotie en sociale cognitie en intelligentie. Per domein worden de cognitieve processen, theorieën, gerelateerde stoornissen en de lokalisatie in de hersenen besproken. Tevens worden de klinische implicaties van hersenaandoeningen uitgebreid behandeld. Het derde deel bevat hoofdstukken over neurologische en psychiatrische ziektebeelden die van belang zijn voor de neuropsycholoog. Voorbeelden van de ziektebeelden die hierin worden behandeld zijn o.a. traumatisch hersenletsel, de ziekte van Alzheimer, het parkinsonspectrum, multiple sclerose, hersentumoren en het spectrum frontotemporale dementie. Voor elk ziektebeeld worden de klinische implicaties beschreven. Klinische neuropsychologie is een uitstekend boek voor iedereen die te maken heeft met patiënten met hersendisfuncties. Het biedt de lezer een actueel overzicht van de state of the art van de neuropsychologie.

Aantal pagina's

688

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024444779

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Klinische neuropsychologie. door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Klinische neuropsychologie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Klinische neuropsychologie. onder EAN-code 9789024444779 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Populaire psychologie Boeken

Klinische neuropsychologie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Klinische neuropsychologie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Klinische neuropsychologie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Klinische neuropsychologie. in grote mate positief.

Klinische neuropsychologie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Klinische neuropsychologie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Klinische neuropsychologie. te kopen.

Het boek Klinische neuropsychologie. onder EAN code 9789024444779  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Klinische neuropsychologie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Klinische neuropsychologie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Klinische neuropsychologie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Klinische neuropsychologie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Klinische neuropsychologie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Klinische neuropsychologie. aanbieden. De PDF-versie van Klinische neuropsychologie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00