Zoek
  1. boeken
  2. Knuffels van Krissie.

Knuffels van Krissie. boek PDF

Geschreven door Kristel Droog-Dekkers

Dit boek direct kopen via deze link.

Knuffels van Krissie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Knuffels van Krissie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Knuffels van Krissie.:

Knuffels van Krissie bieden je de mogelijkheid om 8 super schattige knuffels te maken. Elk patroon heeft stap-voor-stapfoto's en duidelijke beschrijvingen, waardoor zelfs de beginnende haker of haakster een knuffel kan maken. Neushoorn Nikkie en Flamingo Fien staan op de cover, maar er zijn nog veel meer lieve knuffels in dit boek. Als je de knuffels klaar hebt kun je ze weggeven als kadootje, maar je kunt ze ook voor jezelf houden! MyKrissieDolls heeft ook een gezellige Facebook-groep waar je jouw creaties en ervaringen kunt delen. Wordt lid en deel je knuffels met andere fans. Deel je liefde voor knuffels en deel je knutselervaringen met anderen. MyKrissieDolls biedt je de mogelijkheid om knuffels te maken die levensecht zijn en waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Aantal pagina's

84

Taal

Nederlands

Uitgever

Mykrissiedolls

EAN-Code

9789082912722

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Knuffels van Krissie. door Kristel Droog-Dekkers gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Knuffels van Krissie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Knuffels van Krissie. onder EAN-code 9789082912722 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Vrije tijd & Hobby Creatieve hobby's Boeken

Knuffels van Krissie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Knuffels van Krissie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Knuffels van Krissie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Knuffels van Krissie. in grote mate positief.

Knuffels van Krissie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Knuffels van Krissie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Knuffels van Krissie. te kopen.

Het boek Knuffels van Krissie. onder EAN code 9789082912722  is geschreven door: Kristel Droog-Dekkers.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Knuffels van Krissie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Knuffels van Krissie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Knuffels van Krissie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Knuffels van Krissie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Knuffels van Krissie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Knuffels van Krissie. aanbieden. De PDF-versie van Knuffels van Krissie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00