Zoek
  1. boeken
  2. Kwaliteitenspel.

Kwaliteitenspel. boek PDF

Geschreven door P. Gerrickens

Dit boek direct kopen via deze link.

Kwaliteitenspel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Kwaliteitenspel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Kwaliteitenspel.:

Kwaliteitenspel is een kleurrijk persoonlijkheidsspel dat je helpt om meer inzicht te krijgen in jouw identiteit. Met 140 kaarten worden karaktereigenschappen afgebeeld. Aan de ene kant staan woorden die positieve kwaliteiten uitbeelden, zoals betrouwbaar, flexibel en creatief. Aan de andere kant staan woorden die negatieve kwaliteiten uitbeelden, zoals arrogant, chaotisch en egoïstisch. Kwaliteitenspel is een uniek spel dat je helpt om meer bewustzijn te krijgen van bepaalde karaktertrekken die je bezit. Het spel ondersteunt je bij het ontdekken van je sterke en zwakke punten. Je krijgt de kans om deze informatie te gebruiken om je persoonlijke ontwikkeling te versterken. Met deze informatie kun je je doelen beter bereiken en je kunt je beter voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Aantal pagina's

140

Taal

Nederlands

Uitgever

Gerrickens, Uitgeverij

EAN-Code

9789074123013

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Kwaliteitenspel. door P. Gerrickens gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Kwaliteitenspel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Kwaliteitenspel. onder EAN-code 9789074123013 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Kwaliteitenspel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Kwaliteitenspel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Kwaliteitenspel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Kwaliteitenspel. in grote mate positief.

Kwaliteitenspel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Kwaliteitenspel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Kwaliteitenspel. te kopen.

Het boek Kwaliteitenspel. onder EAN code 9789074123013  is geschreven door: P. Gerrickens.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Kwaliteitenspel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Kwaliteitenspel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Kwaliteitenspel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Kwaliteitenspel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Kwaliteitenspel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Kwaliteitenspel. aanbieden. De PDF-versie van Kwaliteitenspel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00