Zoek
  1. boeken
  2. Laat je niet gijzelen.

Laat je niet gijzelen. boek PDF

Geschreven door George Kohlrieser

Dit boek direct kopen via deze link.

Laat je niet gijzelen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Laat je niet gijzelen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Laat je niet gijzelen.:

Laat je niet gijzelen is een internationale bestseller die leiders helpt met volle vreugde in leven en werk te staan. In deze boek geeft George Kohlrieser, hoogleraar leiderschap en organisatiegedrag aan IMD Business School in Zwitserland en voormalig succesvol gijzelingsonderhandelaar, een diepgaand inzicht in hoe leiders psychologisch gijzelaar kunnen worden. Hij laat zien hoe leiders ingrijpende transities kunnen vormgeven door de gijzeling waarin zij en hun organisaties zich bevinden te doorbreken. Met behulp van veel verhalen en wetenschappelijk onderzoek laat hij zien hoe leiders deze uitdagingen kunnen overwinnen. In dit boek wordt duidelijk dat de angst voor verandering diep geworteld is. Veel mensen voelen een enorme druk om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, maar voelen ook dat ze niet in staat zijn om de veranderingen te accepteren. Daarom is het belangrijk dat leiders een manier vinden om hun medewerkers te helpen om deze veranderingen te accepteren. Kohlrieser helpt leiders hierbij door hen te leren hoe ze emoties kunnen beheersen en hoe ze hun team kunnen motiveren om veranderingen aan te gaan. Ook geeft hij tips over hoe ze hun organisatie kunnen verbeteren door een cultuur van samenwerking en vertrouwen te creëren.

Aantal pagina's

336

Taal

Nederlands

Uitgever

Circle Publishing

EAN-Code

9789077179482

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Laat je niet gijzelen. door George Kohlrieser gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Laat je niet gijzelen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Laat je niet gijzelen. onder EAN-code 9789077179482 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Laat je niet gijzelen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Laat je niet gijzelen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Laat je niet gijzelen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Laat je niet gijzelen. in grote mate positief.

Laat je niet gijzelen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Laat je niet gijzelen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Laat je niet gijzelen. te kopen.

Het boek Laat je niet gijzelen. onder EAN code 9789077179482  is geschreven door: George Kohlrieser.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Laat je niet gijzelen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Laat je niet gijzelen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Laat je niet gijzelen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Laat je niet gijzelen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Laat je niet gijzelen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Laat je niet gijzelen. aanbieden. De PDF-versie van Laat je niet gijzelen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00