Zoek
  1. boeken
  2. Leaders Eat Last.

Leaders Eat Last. boek PDF

Geschreven door Simon Sinek

Dit boek direct kopen via deze link.

Leaders Eat Last. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leaders Eat Last. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leaders Eat Last.:

Stel je voor een wereld waarin bijna iedereen elke ochtend opgewekt aan het werk gaat, die tijdens de dag gewaardeerd en vertrouwd wordt en vervolgens tevreden thuiskomt. Dit is geen utopisch idee. Tegenwoordig creëren grote leiders in veel succesvolle organisaties een omgeving waarin mensen spontaan samenwerken om verbluffende dingen te doen. In Leaders Eat Last, het internationale Bestseller boek van Simon Sinek, Start With Why, onderzoekt hij deze grote leiders, van mariniersofficieren die niet alleen hun plaats aan tafel opgeven maar vaak hun eigen comfort en zelfs hun leven voor degenen in hun zorg, tot grote bedrijven en overheden - iedereen die hun eigen belangen opzij zetten om hun teams te beschermen. Sinek stelt dat dit is wat het betekent om een leider te zijn en vraagt: ben jij een leider? Net zo verfrissend eenvoudig en eenvoudig te volgen als Management Today. Leaders Eat Last is een boek dat leiders een kans biedt om hun team te inspireren en te leiden. Het biedt technieken om een omgeving te creëren waarin iedereen zich betrokken, gewaardeerd en vrij voelt om te spreken en te discussiëren. Het boek biedt ook inzichten in hoe leiders zichzelf kunnen veranderen om een betere leider te worden. Het helpt leiders om hun waarden, visie en doelen te articuleren, waardoor anderen gemotiveerd raken om te volgen en te excelleren. Ook leert het hen hoe ze hun teams kunnen versterken door hun medewerkers respect te tonen en te waarderen voor hun verdiensten. Door deze lessen toe te passen, kunnen leiders hun teams naar de top leiden.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780670923175

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leaders Eat Last. door Simon Sinek gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leaders Eat Last. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leaders Eat Last. onder EAN-code 9780670923175 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Facilitair management Leiderschap Organisatiekunde Werkpatronen & Gebruiken Boeken

Leaders Eat Last. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Leaders Eat Last. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leaders Eat Last. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leaders Eat Last. in grote mate positief.

Leaders Eat Last. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leaders Eat Last. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leaders Eat Last. te kopen.

Het boek Leaders Eat Last. onder EAN code 9780670923175  is geschreven door: Simon Sinek.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leaders Eat Last. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leaders Eat Last. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leaders Eat Last. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leaders Eat Last. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leaders Eat Last.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leaders Eat Last. aanbieden. De PDF-versie van Leaders Eat Last. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00