Search

Leer beleggen als Warren Buffett boek PDF

Geschreven door Hendrik Oude Nijhuis

Dit boek direct kopen via deze link

Leer beleggen als Warren Buffett boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leer beleggen als Warren Buffett over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leer beleggen als Warren Buffett:

Warren Buffett geldt zonder enige twijfel als ’s werelds beste belegger aller tijden. Begonnen op elfjarige leeftijd met $ 100,-- wist hij een persoonlijk vermogen op te bouwen van vele tientallen miljarden dollars. Een opmerkelijk gegeven voor iemand die zelf weinig waarde hecht aan geld... in heldere taal worden uit de verschillende beleggingsstrategieën de beste elementen voor het voetlicht gebracht. dat maakt dit toegankelijke boek tot buitengemeen waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft. En dat ongeacht de mate van belangstelling of deskundigheid. Het Warren Buffett dossier In het laatste deel gaan de auteurs dieper in op de investeringsfilosofie en de beleggingsstrategieën van Warren Buffett. Het is technischer van aard en is rijkelijk geïllustreerd met grafieken en citaten. ‘In dit boek komen Buffett’s verrassende inzichten uitgebreid aan de orde en kunt u lezen over zijn onderscheidende lange termijn filosofie, hoe hij solide ondernemingen selecteert en hoe hij zich niet laat verleiden tot het beleggen in bedrijven die hij niet begrijpt. Dat maakt dit boek tot buitengemeen waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft.’

Aantal pagina’s

160

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789078217237


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leer beleggen als Warren Buffett door Hendrik Oude Nijhuis gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leer beleggen als Warren Buffett downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leer beleggen als Warren Buffett onder EAN-code 9789078217237 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Leer beleggen als Warren Buffett recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Leer beleggen als Warren Buffett kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leer beleggen als Warren Buffett recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leer beleggen als Warren Buffett in grote mate positief.

Leer beleggen als Warren Buffett is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leer beleggen als Warren Buffett PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leer beleggen als Warren Buffett te kopen.

Het boek Leer beleggen als Warren Buffett onder EAN code 9789078217237  is geschreven door: Hendrik Oude Nijhuis.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leer beleggen als Warren Buffett downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leer beleggen als Warren Buffett ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leer beleggen als Warren Buffett beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leer beleggen als Warren Buffett direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leer beleggen als Warren Buffett?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leer beleggen als Warren Buffett aanbieden. De PDF-versie van Leer beleggen als Warren Buffett kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00