Zoek
  1. boeken
  2. Leerboek HRM.

Leerboek HRM. boek PDF

Geschreven door Frits Kluijtmans

Dit boek direct kopen via deze link.

Leerboek HRM. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leerboek HRM. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leerboek HRM.:

Leerboek HRM biedt een onmisbare basis voor aankomende HRM-professionals. Het boek is geschreven door ervaren auteurs en heeft al meer dan 30 jaar de ultieme leidraad vormen voor het vakgebied. In deze editie zijn de hoofdstukken opnieuw bekeken met de nieuwste ontwikkelingen in het HRM-vakgebied in gedachte. Daarnaast krijgt het onderwerp inzetbaarheid en werkvermogen een apart hoofdstuk en is er meer aandacht voor duurzaamheid als thema. Het boek is verdeeld in drie logische en overzichtelijke thematische blokken. In ieder blok worden de fundamenten van het vak helder en toepasbaar uitgelegd. Bovendien bevat het boek volop handige hulpmiddelen en voorbeelden om de leerstof makkelijker tot je te nemen. Kernbegrippen worden herhaald in de marges en ieder hoofdstuk eindigt met een overzichtelijke samenvatting. Ook worden er drie gangbare managementsystemen behandeld: performance-, competentie- en talentmanagement in samenhang met elkaar. Leerboek HRM is een waardevolle leidraad voor iedereen die meer wil leren over HRM. Het biedt een wetenschappelijke basis en ruime aandacht voor actuele ontwikkelingen en trends. Het boek is een onmisbare bron van kennis voor aankomende HRM-professionals.

Aantal pagina's

500

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001749781

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leerboek HRM. door Frits Kluijtmans gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leerboek HRM. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leerboek HRM. onder EAN-code 9789001749781 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Leerboek HRM. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Leerboek HRM. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leerboek HRM. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leerboek HRM. in grote mate positief.

Leerboek HRM. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leerboek HRM. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leerboek HRM. te kopen.

Het boek Leerboek HRM. onder EAN code 9789001749781  is geschreven door: Frits Kluijtmans.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leerboek HRM. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leerboek HRM. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leerboek HRM. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leerboek HRM. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leerboek HRM.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leerboek HRM. aanbieden. De PDF-versie van Leerboek HRM. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00