Zoek
  1. boeken
  2. Leerboek psychiatrie.

Leerboek psychiatrie. boek PDF

Geschreven door M.W. Hengeveld

Dit boek direct kopen via deze link.

Leerboek psychiatrie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leerboek psychiatrie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leerboek psychiatrie.:

Het Leerboek psychiatrie is een volledig Nederlandstalig boek dat specifiek is geschreven voor studenten geneeskunde die verdieping zoeken in het vak psychiatrie. Het boek biedt inzicht in vier verschillende onderwerpen, waaronder psychiatrische ziekteleer, psychiatrische stoornissen en de maatschappelijke aspecten van psychiatrie. Het boek is gemaakt voor het onderwijs, maar ook geschikt voor andere beroepsgroepen die zich verdiepen in psychiatrie, zoals psychiaters, huisartsen en psychotherapeuten. Daarnaast is er een online leeromgeving gekoppeld aan het boek. Hier vind je diverse casussen die afkomstig zijn uit de eerste, tweede en derde lijn psychiatrie. Hierdoor kunnen studenten hun kennis van psychiatrie testen door met deze casussen te oefenen. Verder bevat de website een e-learningmodule met video's en casuïstiek waarmee studenten de psychiatrische symptomen leren herkennen en benoemen. Meer dan 100 auteurs uit Nederland en België hebben aan het Leerboek psychiatrie gewerkt, waardoor het een uitgebreid en betrouwbaar boek is voor iedereen die zich wil verdiepen in psychiatrie.

Aantal pagina's

780

Taal

Nederlands

Uitgever

Tijdstroom, Uitgeverij de

EAN-Code

9789058982780

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leerboek psychiatrie. door M.W. Hengeveld gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leerboek psychiatrie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leerboek psychiatrie. onder EAN-code 9789058982780 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Psychiatrie Boeken

Leerboek psychiatrie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Leerboek psychiatrie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leerboek psychiatrie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leerboek psychiatrie. in grote mate positief.

Leerboek psychiatrie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leerboek psychiatrie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leerboek psychiatrie. te kopen.

Het boek Leerboek psychiatrie. onder EAN code 9789058982780  is geschreven door: M.W. Hengeveld.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leerboek psychiatrie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leerboek psychiatrie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leerboek psychiatrie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leerboek psychiatrie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leerboek psychiatrie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leerboek psychiatrie. aanbieden. De PDF-versie van Leerboek psychiatrie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00