Zoek
  1. boeken
  2. Legacy.

Legacy. boek PDF

Geschreven door James Kerr

Dit boek direct kopen via deze link.

Legacy. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Legacy. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Legacy.:

Legacy is een boek dat antwoorden biedt op al deze vragen. Het is geschreven door de bekende auteur en coach Steve Tew, die een ervaren speler en managementteam bij de All Blacks heeft begeleid. Hij laat zien hoe het team zich heeft ontwikkeld en wat er nodig is om een toonaangevend team te creëren. Het boek is verdeeld in twee delen, waarin wordt toegelicht hoe de All Blacks zich hebben ontwikkeld naar een onverslaanbaar team. Legacy biedt een uniek inzicht in de filosofie en cultuur van de All Blacks. In de eerste helft van het boek staat het team centraal, waarbij verschillende aspecten van de geschiedenis, waarden, normen en voorschriften worden behandeld. In de tweede helft wordt de kracht van het team onderzocht door middel van interviews met spelers, coaches en management. Er worden verhalen verteld over de prestaties van het team en er wordt ingegaan op de verschillende manieren waarop de All Blacks hun leiderschap en motivatie hebben ontwikkeld. Bovendien wordt er ook stilgestaan bij de verschillende omstandigheden waaronder de All Blacks presteerden, waardoor ze zo succesvol zijn geworden.

Aantal pagina's

207

Taal

Engels

Uitgever

Constable & Robinson

EAN-Code

9781472103536

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Legacy. door James Kerr gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Legacy. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Legacy. onder EAN-code 9781472103536 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Sport & Outdoor Managementboeken Carriere & Succes Sportpsychologie Boeken

Legacy. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Legacy. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Legacy. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Legacy. in grote mate positief.

Legacy. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Legacy. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Legacy. te kopen.

Het boek Legacy. onder EAN code 9781472103536  is geschreven door: James Kerr.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Legacy. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Legacy. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Legacy. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Legacy. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Legacy.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Legacy. aanbieden. De PDF-versie van Legacy. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00