Zoek
  1. boeken
  2. Leren coachen.

Leren coachen. boek PDF

Geschreven door Marinka van Beek

Dit boek direct kopen via deze link.

Leren coachen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leren coachen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leren coachen.:

Deze zevende editie van Leren coachen is volledig geactualiseerd en biedt meer praktische oefeningen voor een betere aansluiting op de praktijk. Het stelt lezers in staat om de methodiek van coachen eigen te maken en de kennis en vaardigheden op te doen om de coachrol te vervullen. Het model dat wordt gebruikt, structureert het vijf-fasen-coachingsproces - contract, onderzoek, doelen en acties formuleren, uitvoeren en evalueren en afsluiten - en biedt houvast bij het methodisch werken. Er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de relatie tussen coach en coachee, die een belangrijke factor is voor een geslaagd coachingstraject. Verder wordt behandeld hoe de coach om kan gaan met feedback, confrontatie en weerstand en hoe hij zijn handelen kan verantwoorden. Leren coachen is geschikt voor mensen zoals leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collega’s in mensgerichte beroepen willen coachen. Ook externe coaches kunnen het boek gebruiken om hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Aantal pagina's

178

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024436149

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leren coachen. door Marinka van Beek gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leren coachen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leren coachen. onder EAN-code 9789024436149 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Leren coachen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Leren coachen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leren coachen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leren coachen. in grote mate positief.

Leren coachen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leren coachen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leren coachen. te kopen.

Het boek Leren coachen. onder EAN code 9789024436149  is geschreven door: Marinka van Beek.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leren coachen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leren coachen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leren coachen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leren coachen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leren coachen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leren coachen. aanbieden. De PDF-versie van Leren coachen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00