Zoek
  1. boeken
  2. Let My People Go Surfing.

Let My People Go Surfing. boek PDF

Geschreven door Yvon Chouinard

Dit boek direct kopen via deze link.

Let My People Go Surfing. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Let My People Go Surfing. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Let My People Go Surfing.:

In dit nieuw geactualiseerde 10e jubileumuitgave deelt Yvon Chouinard - legendarische klimmer, zakenman, milieuactivist en oprichter van Patagonia, Inc. - de vasthoudendheid en moed die nodig zijn geweest om de leiding te hebben over één van de meest respectvolle en milieuvriendelijke bedrijven op aarde. Van zijn jeugd als zoon van een Franse-Canadese klusjesman tot aan de spannende, ambitieuze klim expedities die zijn innovatieve ontwerpen voor sportuitrusting inspireerden, is Laat Mijn Mensen Surfen het verhaal van een man die goed doen en grandioze avonturen in het hart van zijn zakelijke leven bracht - een boek dat zowel ondernemers als buitensportfanaten diep zal beïnvloeden. Dit is het verhaal van een poging om meer te doen dan alleen maar een bedrijf te veranderen - het is een poging om de cultuur van consumptie, die aan het hart ligt van de wereldwijde ecologische crisis, uit te dagen. -Van de voorwoord door Naomi Klein, Bestseller auteur van This Changes Everything. Chouinard deelt zijn persoonlijke en zakelijke avonturen met lezers, waaronder de oprichting van Patagonia in 1973, de vele klimreizen, de stijgende concurrentie op de markt, en de continue strijd tegen de culturele aannames over consumptie en producentenverantwoordelijkheid. Door de realistische en genuanceerde aanpak van Chouinard, worden lezers uitgedaagd om hun eigen manier van denken te veranderen en om de zakenwereld te betreden met een andere mindset. Let My People Go Surfing is een verhaal van moed, passie, en duurzaamheid dat ons inspireert om het verschil te maken.

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Usa

EAN-Code

9780143109679

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Let My People Go Surfing. door Yvon Chouinard gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Let My People Go Surfing. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Let My People Go Surfing. onder EAN-code 9780143109679 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

Let My People Go Surfing. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Let My People Go Surfing. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Let My People Go Surfing. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Let My People Go Surfing. in grote mate positief.

Let My People Go Surfing. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Let My People Go Surfing. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Let My People Go Surfing. te kopen.

Het boek Let My People Go Surfing. onder EAN code 9780143109679  is geschreven door: Yvon Chouinard.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Let My People Go Surfing. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Let My People Go Surfing. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Let My People Go Surfing. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Let My People Go Surfing. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Let My People Go Surfing.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Let My People Go Surfing. aanbieden. De PDF-versie van Let My People Go Surfing. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00