Zoek

Leven in je leven boek PDF

Geschreven door J.Young

Dit boek direct kopen via deze link

Leven in je leven boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leven in je leven over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leven in je leven :

Voortbouwend op de principes van de cognitieve therapie zijn de psychologen Jeffrey Young en Janet Klosko erin geslaagd om een uiterst bruikbare gids te schrijven voor een breed publiek. Het boek leert mensen hun negatieve gedachtepatronen, door de auteurs 'valkuilen' genoemd, te herkennen. Helder en aansprekend beschrijven zij elf van de meest voorkomende valkuilen, waaronder problematische relaties, een irrationeel gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst en eenzaamheid. Problemen waar veel mensen mee kampen. Tegelijkertijd bieden zij uitgebreide diagnostische tests en vragenlijsten om elke valkuil te herkennen, en stapsgewijze suggesties om ze in de toekomst te omzeilen. Inmiddels hebben in Amerika en Nederland al duizenden mensen van deze directe methode geprofiteerd. Leven in je leven laat niet alleen zien hoe mensen kunnen ontsnappen aan de vicieuze cirkel van negatieve gedachten, het werkt ook inspirerend voor iedereen die over zijn leven wil nadenken.

Aantal pagina’s

333

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789026515699


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leven in je leven door J.Young gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leven in je leven downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leven in je leven onder EAN-code 9789026515699 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Leven in je leven recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Leven in je leven kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leven in je leven recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leven in je leven in grote mate positief.

Leven in je leven is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leven in je leven PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leven in je leven te kopen.

Het boek Leven in je leven onder EAN code 9789026515699  is geschreven door: J.Young .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leven in je leven downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leven in je leven ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leven in je leven beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leven in je leven direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leven in je leven ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leven in je leven aanbieden. De PDF-versie van Leven in je leven kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00