Zoek
  1. boeken
  2. Leven met sensaties.

Leven met sensaties. boek PDF

Geschreven door Winnie Dunn

Dit boek direct kopen via deze link.

Leven met sensaties. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leven met sensaties. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leven met sensaties.:

Leven met sensaties laat je zien hoe je individuele sensorische patronen je leven beïnvloeden. Het boek bevat een vragenlijst waarmee je jouw sensorische patroon kunt bepalen en vergelijken met die van je partner of collega. Door de antwoorden op de vragen te analyseren, kun je meer begrijpen hoe conflicten op sensorisch gebied kunnen ontstaan. Het boek biedt een kijkje in de verschillende sensorische patronen. Zoekers houden van vuurwerk, harde muziek en extreme sporten. Vermijders voelen zich het meest comfortabel als ze alleen lezen of online shoppen. Sensors hebben vaak een bepaalde routine en bestellen in restaurants vaak hetzelfde gerecht. Toeschouwers kunnen afleidingen negeren, al moet iemand hen vaak meerdere keren roepen voordat ze reageren. Het boek bevat ook praktische tips voor elk van de vier sensorische patronen. Leven met sensaties leert je hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn, ongeacht je sensorische profiel. Je leert hoe je met jezelf, anderen en de wereld om je heen om kunt gaan.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789026522598

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leven met sensaties. door Winnie Dunn gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leven met sensaties. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leven met sensaties. onder EAN-code 9789026522598 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

Leven met sensaties. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Leven met sensaties. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leven met sensaties. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leven met sensaties. in grote mate positief.

Leven met sensaties. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leven met sensaties. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leven met sensaties. te kopen.

Het boek Leven met sensaties. onder EAN code 9789026522598  is geschreven door: Winnie Dunn.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leven met sensaties. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leven met sensaties. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leven met sensaties. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leven met sensaties. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leven met sensaties.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leven met sensaties. aanbieden. De PDF-versie van Leven met sensaties. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00