Zoek
  1. boeken
  2. Leven toevoegen aan de dagen.

Leven toevoegen aan de dagen. boek PDF

Geschreven door Sander de Hosson

Dit boek direct kopen via deze link.

Leven toevoegen aan de dagen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Leven toevoegen aan de dagen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Leven toevoegen aan de dagen.:

Met "Leven toevoegen aan de dagen" brengt longarts Sander de Hosson mensen in contact met het thema van ongeneeslijk ziek zijn. Met persoonlijke verhalen van patiënten en zorgmedewerkers, en praktische informatie over het slechte nieuwsgesprek, palliatieve zorg en euthanasie, helpt hij mensen om het thema te begrijpen. Het boek is geschreven vanuit een emotionele, maar ook een professionele invalshoek. Het boek is een must-read voor iedereen die meer wil weten over het thema van een ongeneeslijk ziek zijn. Met zijn openhartige vertelstijl en persoonlijke verhalen, brengt de auteur de lezer naar een diepgaand inzicht in de emoties die de patiënten en de naaste omgeving ervaren tijdens het proces. Lezers zullen ook de mooie momenten leren waarderen, zoals het geven van steun, het creëren van een goed sterfbed en de betekenis van een leven dat voorbij is.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

de Arbeiderspers

EAN-Code

9789029550819

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Leven toevoegen aan de dagen. door Sander de Hosson gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Leven toevoegen aan de dagen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Leven toevoegen aan de dagen. onder EAN-code 9789029550819 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Gezin & Relaties Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Verpleegdiensten & Hulpdiensten Gezondheidsproblemen Palliatieve geneeskunde Verpleegkunde Rouwverwerking Terminale zorg Boeken

Leven toevoegen aan de dagen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Leven toevoegen aan de dagen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Leven toevoegen aan de dagen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Leven toevoegen aan de dagen. in grote mate positief.

Leven toevoegen aan de dagen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Leven toevoegen aan de dagen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Leven toevoegen aan de dagen. te kopen.

Het boek Leven toevoegen aan de dagen. onder EAN code 9789029550819  is geschreven door: Sander de Hosson.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Leven toevoegen aan de dagen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Leven toevoegen aan de dagen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Leven toevoegen aan de dagen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Leven toevoegen aan de dagen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Leven toevoegen aan de dagen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Leven toevoegen aan de dagen. aanbieden. De PDF-versie van Leven toevoegen aan de dagen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00