Zoeken
  1. boeken
  2. Liefde in Wonderland.

Liefde in Wonderland. boek PDF

Geschreven door R. Boswijk-Hummel

Dit boek direct kopen via deze link.

Liefde in Wonderland. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Liefde in Wonderland. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Liefde in Wonderland.:

Liefde in Wonderland is een boek dat ingaat op de relatie tussen cliënt en (alternatieve) hulpverlener. Om deze relatie te begrijpen, wordt de lezer meegenomen naar de wereld van de (alternatieve) geneeswijzen, psychotherapie, spirituele ontwikkeling, astrologie, healing en dergelijke. In deze omgeving zal een cliënt veel gevoelens ervaren zoals bewondering, afhankelijkheid maar ook teleurstelling en vijandelijkheid. Riekje Boswijk, die al jaren als cliënt en therapeut actief is, beschrijft in dit boek wat de aandeel is van zowel de cliënt als de hulpverlener aan deze verwarringen. Hierdoor krijgt de lezer een beter begrip van de relatie tussen cliënt en hulpverlener. Maar ook op andere relaties zoals werk-, onderwijs-, liefdes- en ouder-kindrelaties is de informatie uit dit boek toepasbaar. Liefde in Wonderland is dus een boek dat een licht ironische titel heeft, maar dat toch serieus ingaat op de relatie tussen cliënt en (alternatieve) hulpverlener. Het boek is verhelderend voor cliënten, patiënten, leerlingen, cursisten, maar ook onontbeerlijk voor (alternatieve) hulpverleners en hulpverleners-in-opleiding.

Aantal pagina's

264

Taal

Nederlands

Uitgever

Toorts B.V., Uitgeverij, de

EAN-Code

9789060207567

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Liefde in Wonderland. door R. Boswijk-Hummel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Liefde in Wonderland. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Liefde in Wonderland. onder EAN-code 9789060207567 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Populaire psychologie Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Liefde in Wonderland. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Liefde in Wonderland. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Liefde in Wonderland. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Liefde in Wonderland. in grote mate positief.

Liefde in Wonderland. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Liefde in Wonderland. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Liefde in Wonderland. te kopen.

Het boek Liefde in Wonderland. onder EAN code 9789060207567  is geschreven door: R. Boswijk-Hummel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Liefde in Wonderland. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Liefde in Wonderland. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Liefde in Wonderland. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Liefde in Wonderland. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Liefde in Wonderland.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Liefde in Wonderland. aanbieden. De PDF-versie van Liefde in Wonderland. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00