Zoeken

Liefde op het strand boek PDF

Geschreven door Jennifer Probst

Dit boek direct kopen via deze link

Liefde op het strand boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Liefde op het strand over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Liefde op het strand :

Deel 1 van de Zomerzussen-serie Als haar beste vriendin haar verloving aankondigt, is wedding planner Avery vastbesloten om ook haar de perfecte bruiloft te bezorgen. Tot ze doorkrijgt dat de broer van de bruid – haar vroegere plaaggeest – zich met elke beslissing bemoeit en al Avery’s acties in twijfel trekt. Al snel lopen de gemoederen hoog op, in combinatie met een aantrekkingskracht die ze nooit had verwacht te voelen. Carter Ross heeft zijn moeder op haar sterfbed beloofd goed voor zijn zusje te zorgen, dus de taak om haar getuige te zijn bij haar bruiloft neemt hij zeer serieus. Helaas geeft Avery hem geen millimeter ruimte. Wat hem nog nerveuzer maakt dan hun onophoudelijke strijd, zijn de gevoelens die hij voor haar heeft. Naarmate de herfstbruiloft dichterbij komt, worden Avery en Carter gedwongen een beslissing te nemen die alles kan veranderen...

Aantal pagina’s

430

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789402314731


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Liefde op het strand door Jennifer Probst gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Liefde op het strand downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Liefde op het strand onder EAN-code 9789402314731 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Liefde op het strand recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Liefde op het strand kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Liefde op het strand recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Liefde op het strand in grote mate positief.

Liefde op het strand is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Liefde op het strand PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Liefde op het strand te kopen.

Unknown

Het boek Liefde op het strand onder EAN code 9789402314731  is geschreven door: Jennifer Probst.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Liefde op het strand downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Liefde op het strand ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Liefde op het strand beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Liefde op het strand direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Liefde op het strand ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Liefde op het strand aanbieden. De PDF-versie van Liefde op het strand kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00