Zoeken
  1. boeken
  2. Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence.

Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. boek PDF

Geschreven door Max Tegmark

Dit boek direct kopen via deze link.

Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence.:

In Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence, beschrijft Max Tegmark op autoritatieve wijze de recente, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en hoe deze de menselijke intelligentie kan gaan overtreffen. Hoe zal AI invloed hebben op criminaliteit, oorlog, rechtvaardigheid, banen, de samenleving en onze menselijke identiteit? De opkomst van AI heeft het potentieel om onze toekomst meer te veranderen dan elke andere technologie. Er is geen betere geïndividualiseerde persoon om deze toekomst te verkennen dan Max Tegmark, een professor aan de MIT die zich inzet voor het onderzoeken hoe AI nuttig kan blijven. In dit boek zal Max Tegmark een diepgaande analyse maken van de gevolgen van AI voor de mensheid, en de gevaren die ermee gepaard gaan. Tegmark tracht hierbij een balans te vinden tussen de technologische ontwikkelingen en de menselijke waarden die hierbij in het geding komen. Hoe kunnen we AI zodanig inzetten dat deze nuttig is, en onze menselijke waarden en normen niet bedreigt? Tegmark helpt ons deze vragen te beantwoorden en laat ons kijken naar de mogelijkheden die AI biedt, zonder het menselijke element uit het oog te verliezen.

Aantal pagina's

384

Taal

Engels

Uitgever

Vintage Books

EAN-Code

9781101970317

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. door Max Tegmark gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. onder EAN-code 9781101970317 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Technologie & Bouwkunde Computers & Informatica Computertechnologie Wetenschap algemeen Kunstmatige intelligentie Impact op de samenleving Populair wetenschappelijk Wetenschapsfilosofie Boeken

Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. in grote mate positief.

Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. te kopen.

Het boek Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. onder EAN code 9781101970317  is geschreven door: Max Tegmark.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. aanbieden. De PDF-versie van Life 3.0: Being Human in the Age of Artificial Intelligence. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00