Zoeken
  1. boeken
  2. Lifehacks voor meiden met autisme.

Lifehacks voor meiden met autisme. boek PDF

Geschreven door Els Blijd-Hoogewys

Dit boek direct kopen via deze link.

Lifehacks voor meiden met autisme. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Lifehacks voor meiden met autisme. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Lifehacks voor meiden met autisme.:

Lifehacks voor meiden met autisme is een praktische gids voor meiden met autisme tussen 8 en 18 jaar. Met dit boek krijgen meisjes tips en informatie over tal van onderwerpen die ze in hun dagelijks leven tegen zullen komen. Er worden ‘lifehacks’ gegeven voor samenwerken, huiswerk maken, roddelen, keuzestress, overprikkeling, ingewikkelde gevoelens, puberteit, kleding, make-up, verliefdheid en seksualiteit. In elk hoofdstuk worden twee verhalen verteld, van een basisschoolmeisje en een middelbareschoolmeisje met autisme. Deze verhalen zijn een goede aanzet voor het begrijpen van autisme bij meisjes en vormen een kader voor de informatie en tips die in het boek worden gegeven. Meiden met autisme kunnen bijvoorbeeld tips krijgen voor het omgaan met puberteit en verliefdheid. Er worden bijvoorbeeld tips gegeven voor het omgaan met de veranderingen in het lichaam, het kiezen van juiste kleding en het aangaan van sociale contacten. Ook krijgen meisjes informatie over verschillende seksuele identiteiten, geslacht en gender. Met deze informatie krijgen meiden meer inzicht in hun eigen identiteit en kunnen ze hun eigen keuzes maken. Daarnaast krijgen ook ouders, leerkrachten en hulpverleners tips om meisjes met autisme beter te ondersteunen en te begrijpen. Kortom, met Lifehacks voor meiden met autisme worden meisjes en hun omgeving voorzien van de juiste tools om met autisme om te gaan.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp

EAN-Code

9789088509797

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Lifehacks voor meiden met autisme. door Els Blijd-Hoogewys gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Lifehacks voor meiden met autisme. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Lifehacks voor meiden met autisme. onder EAN-code 9789088509797 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezin & Relaties Psychologie Ouderschap & Opvoeding Autisme Boeken

Lifehacks voor meiden met autisme. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Lifehacks voor meiden met autisme. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Lifehacks voor meiden met autisme. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Lifehacks voor meiden met autisme. in grote mate positief.

Lifehacks voor meiden met autisme. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Lifehacks voor meiden met autisme. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Lifehacks voor meiden met autisme. te kopen.

Het boek Lifehacks voor meiden met autisme. onder EAN code 9789088509797  is geschreven door: Els Blijd-Hoogewys.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Lifehacks voor meiden met autisme. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Lifehacks voor meiden met autisme. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Lifehacks voor meiden met autisme. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Lifehacks voor meiden met autisme. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Lifehacks voor meiden met autisme.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Lifehacks voor meiden met autisme. aanbieden. De PDF-versie van Lifehacks voor meiden met autisme. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00