Zoek
  1. boeken
  2. Linux Basics For Hackers.

Linux Basics For Hackers. boek PDF

Geschreven door OCCUPYTHEWEB

Dit boek direct kopen via deze link.

Linux Basics For Hackers. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Linux Basics For Hackers. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Linux Basics For Hackers.:

Linux Basics For Hackers is een praktische, stapsgewijze handleiding die de Kali Linux-distributie gebruikt om Linuxbasics te leren met een focus op hoe hackers ze zouden gebruiken. Door dit boek te lezen, kunnen lezers leren hoe ze beveiligingsgerelateerde taken uitvoeren, zoals het uitvoeren van systemen, installeren van software, verzamelen van informatie en uitvoeren van netwerkaanvallen. Het boek is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken die lezers stap voor stap door de basisconcepten leiden. Elk hoofdstuk biedt ondersteunende voorbeelden, screenshots en stapsgewijze instructies om de lezer te helpen begrijpen van de materie. Daarnaast bevat het boek ook tal van tips en trucs die lezers kunnen gebruiken om hun kennis verder te verdiepen. Zowel beginners als gevorderde gebruikers kunnen baat hebben bij Linux Basics For Hackers. Het boek helpt lezers om hun kennis van Linux te vergroten en hun vaardigheden te verbeteren. Met behulp van deze handleiding kunnen lezers hun kennis op het gebied van beveiliging uitbreiden en hun beveiligingsvaardigheden verbeteren.

Aantal pagina's

248

Taal

Engels

Uitgever

No Starch Press,Us

EAN-Code

9781593278557

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Linux Basics For Hackers. door OCCUPYTHEWEB gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Linux Basics For Hackers. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Linux Basics For Hackers. onder EAN-code 9781593278557 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Besturingssystemen Beveiliging Open source Computerfraude Boeken

Linux Basics For Hackers. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Linux Basics For Hackers. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Linux Basics For Hackers. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Linux Basics For Hackers. in grote mate positief.

Linux Basics For Hackers. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Linux Basics For Hackers. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Linux Basics For Hackers. te kopen.

Het boek Linux Basics For Hackers. onder EAN code 9781593278557  is geschreven door: OCCUPYTHEWEB.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Linux Basics For Hackers. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Linux Basics For Hackers. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Linux Basics For Hackers. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Linux Basics For Hackers. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Linux Basics For Hackers.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Linux Basics For Hackers. aanbieden. De PDF-versie van Linux Basics For Hackers. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00