Zoek
  1. boeken
  2. Little book of Dior.

Little book of Dior. boek PDF

Geschreven door Karen Homer

Dit boek direct kopen via deze link.

Little book of Dior. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Little book of Dior. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Little book of Dior.:

Het Little Book of Dior is een fascinerende reis langs de grootste creaties van wijlen Christian Dior. Het boek bevat een overzicht van de geschiedenis van het modehuis Dior, met zijn spectaculaire opkomst, invloedrijke carrière en de revolutie die hij teweegbracht in de modewereld. De lezer wordt meegenomen naar de wereld van Christian Dior, met prachtige foto's en een gedetailleerd overzicht van zijn ontwerpen. U kunt meer leren over Diors stijl, de iconische stukken, de belangrijkste stapelgebeurtenissen en de invloed van de ontwerper op andere modeontwerpers. Het boek is een must voor elke Dior-fan en bevat meer dan 10 jaar modewereldwijze kennis. Little Book of Dior is de perfecte manier om de geschiedenis van Christian Dior en de modehuis te ontdekken. Het boek is volledig in het Nederlands geschreven en bevat een aantal unieke verhalen die de lezer meeneemt in de magische wereld van Dior. Bovendien zijn er vele afbeeldingen van de kleurrijke collecties, waardoor de lezer de door Dior ontworpen creaties in hun volle glorie kan bewonderen.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021574769

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Little book of Dior. door Karen Homer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Little book of Dior. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Little book of Dior. onder EAN-code 9789021574769 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Media & Entertainment Industrieel ontwerp Mode Mode & Textiel Mode & Design Boeken

Little book of Dior. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Little book of Dior. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Little book of Dior. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Little book of Dior. in grote mate positief.

Little book of Dior. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Little book of Dior. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Little book of Dior. te kopen.

Het boek Little book of Dior. onder EAN code 9789021574769  is geschreven door: Karen Homer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Little book of Dior. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Little book of Dior. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Little book of Dior. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Little book of Dior. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Little book of Dior.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Little book of Dior. aanbieden. De PDF-versie van Little book of Dior. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00