Zoeken
  1. boeken
  2. Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga.

Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. boek PDF

Geschreven door Emmanuelle Dirix

Dit boek direct kopen via deze link.

Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga.:

Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga is een klein illustratieboek dat de werken en het leven van couturier Balenciaga in beeld brengt. Het boek is klein genoeg om in je zak of tas te steken, zodat je het altijd bij je kunt dragen. Het boek begint met een overzicht van de geschiedenis van Balenciaga, zijn invloeden en de persoonlijkheid die hem zo geliefd maakte bij de modewereld. Vervolgens worden de verschillende kenmerken van zijn kledingstijl in detail besproken, waaronder stoffen, kleuren en patronen. Er worden ook foto's van Balenciaga's meest iconische creaties getoond, samen met een verklaring van de kunstenaar over de technieken die hij gebruikte om het stuk te maken. Het boek sluit af met een verzameling van interviews met Balenciaga's klanten, zijn medewerkers en andere invloedrijke personen uit de modewereld. Deze interviews bieden een interessant inzicht in de wereld van de mode en de gedachten van de couturier. Dit boek is een must read voor mode-liefhebbers en een geweldige manier om meer te weten te komen over de invloed en het erfgoed van de legendarische couturier.

Aantal pagina's

160

Taal

Engels

Uitgever

Welbeck

EAN-Code

9781787398306

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. door Emmanuelle Dirix gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. onder EAN-code 9781787398306 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Media & Entertainment Industrieel ontwerp Mode Ontwerpers Boeken

Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. in grote mate positief.

Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. te kopen.

Het boek Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. onder EAN code 9781787398306  is geschreven door: Emmanuelle Dirix.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. aanbieden. De PDF-versie van Little Book of Fashion- Little Book of Balenciaga. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00