Zoek
  1. boeken
  2. Little book of Gucci.

Little book of Gucci. boek PDF

Geschreven door Karen Homer

Dit boek direct kopen via deze link.

Little book of Gucci. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Little book of Gucci. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Little book of Gucci.:

Karen Homer vertelt het verhaal van Gucci in het boek, van de oprichting in 1921 tot aan hun laatste collecties. Voor Gucci is het een rit langs de meest memorabele modeitems uit de geschiedenis. Het boek is geïllustreerd met foto's van de meest iconische ontwerpen uit de afgelopen honderd jaar. Van de in de jaren 20 geïntroduceerde beroemde Web-motieven, die tegenwoordig weer helemaal terug zijn, tot de sexy, luxe outfits die ontworpen zijn door Tom Ford. Het boek is ook een uniek verzamelstuk voor liefhebbers van het merk. Het bevat een selectie van de meest gewilde Gucci-items door de jaren heen. Van de bekende Bamboo-tas uit 1947 tot de mooie bloemenprints die later door het merk werden geïntroduceerd. Er worden ook enkele van de meest invloedrijke mensen uit de modegeschiedenis van Gucci benoemd, zoals de ontwerpers Maurizio Gucci en Tom Ford, en de bekende klanten Elizabeth Taylor en Jackie Kennedy.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789043922265

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Little book of Gucci. door Karen Homer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Little book of Gucci. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Little book of Gucci. onder EAN-code 9789043922265 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Media & Entertainment Industrieel ontwerp Mode Mode & Textiel Ontwerpers Mode & Design Boeken

Little book of Gucci. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Little book of Gucci. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Little book of Gucci. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Little book of Gucci. in grote mate positief.

Little book of Gucci. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Little book of Gucci. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Little book of Gucci. te kopen.

Het boek Little book of Gucci. onder EAN code 9789043922265  is geschreven door: Karen Homer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Little book of Gucci. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Little book of Gucci. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Little book of Gucci. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Little book of Gucci. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Little book of Gucci.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Little book of Gucci. aanbieden. De PDF-versie van Little book of Gucci. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00